Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 11:54

Υποχρεωτική η αλλαγή των δελτίων για τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της σεζόν 2021-2022

Στην υποχρεωτική αντικατάσταση όλων των ενεργών δελτίων προκειμένου να εναρμονιστούν με τους νέους κανονισμούς εγγραφών - μεταγραφών θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα όλα τα σωματεία προκειμένου να μην έχουν προβλήματα με την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων σε αλληλογραφία με τα σωματεία τονίζει ότι από την παρούσα αγωνιστική περίοδο (2021-2022) δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές έχουν αντικατασταθεί τα δελτία τους, πράγμα που φυσικά αναφέρεται και στον νέο κανονισμό ιδιότητας μεταγραφών που εκδόθηκε από την ΕΠΟ.

Ήδη κάποια σωματεία έχουν ξεκινήσει την αντικατάσταση των δελτίων τους, ενώ όσα το έχουν αμελήσει θα έχουν σημαντικό πρόβλημα και περισσότερο οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν ανενεργοί, καθώς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Με τα νέα δεδομένα, υποχρεωτική θα είναι πλέον η χρονική ισχύς των δελτίων για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αφού στα νέα έντυπα μεταβολών θα πρέπει να συμπληρώνεται η χρονική περίοδο που θα ισχύει το δελτίο και αυτή θα είναι από 1 έως 7 χρόνια. Να διευκρινίσουμε ότι, τα δελτία που είδη υπάρχουν και θα ανανεωθούν θα ισχύσουν υποχρεωτικά μέχρι το 2024, ενώ ο χρονικός προσδιορισμός θα ισχύσει μόνο σε περίπτωση μεταγραφής.  

Μάλιστα το μέτρο θα εφαρμοστεί άμεσα, καθώς όλα τα σωματεία έχουν ήδη ενημερωθεί ώστε να προχωρήσουν σε αλλαγή των δελτίων τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό ποιοι ποδοσφαιριστές είναι ενεργοί και ποιοι όχι.

Επίσης με το νέο σύστημα έκδοσης δελτίων οι ποδοσφαιριστές θα αποδεσμεύονται πλέον αυτόματα μετά τη λήξη της ισχύς του δελτίου τους και θα πάψει το φαινόμενο της «ομηρίας» τους από ομάδες που τους κρατούσαν στη δύναμη τους παρά τη θέληση τους.

Η θερινή μεταγραφική περίοδος για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αρχίζει στις 1 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 1 Νοεμβρίου.

Η ειδοποίηση της ΕΠΣ Κυκλάδων προς τα σωματεία

DELTIA

Τι θα ισχύσει με τα δελτία

2021 08 11 1

Η νέα αίτηση μεταβολών

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

 Ο κανονισμός ιδιότητας μεταγραφών

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares