Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 17:28

Γενική Συνέλευση ΕΠΣΚ: Κίνδυνος για αποκλεισμό ομάδων από τα πρωταθλήματα λόγω μητρώου [pics-vids)

Μετά από μία αγωνιστική περίοδο που διακόπηκε άδοξα λόγω της πανδημίας ήρθε η ώρα του απολογισμού της ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποίησε τη τακτική της Γενική συνέλευση το Σάββατο 3/7 στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σύρο.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Νίκου Φώσκολου και Παναγιώτη Σκαφτούρου.

SYNELEYSH SIGI

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν από το σώμα, που συμμετείχε είτε δια ζώσης, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Οι συμμετέχοντες ανέλυσαν τις θέσεις των σωματείων τους (θα παρουσιαστούν με νέες αναρτήσεις) και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, χωρίς πάντων να βγει κάποια σημαντική είδηση από τις προτάσεις. Επικράτησαν θέματα, όπως το υγειονομικό πρωτόκολλό που θα πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση ώστε η ΕΠΣ Κυκλάδων να συμμετάσχει ενεργά στην εκστρατεία εμβολιασμού.

Όσο αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ο Πανθηραϊκός πρότεινε να γίνει σε δύο κατηγορίες, όμως αυτή η πρόταση δεν μπόρεσε να προχωρήσει καθώς υπάρχουν πολλά εμπόδια, όπως το ακτοπλοϊκό.

SYNELEYSI 1

Ξεχώρισε η πρόταση του αντιπροέδρου του Άγιαξ Σύρου που πρότεινε την θέσπιση δύο βραβείων. Συγκεκριμένα πρότεινε ο πρώτος σκόρερ να λαμβάνει το βραβείο ''Παναγιώτης Σκαφτούρος'' και ο καλύτερος παράγοντας το βραβείο ''Νίκος Φώσκολος''. Φυσικά, η πρόταση έχει να κάνει με την απώλεια τον δύο νέων ανθρώπων που έχουν συνδέσει το όνομα τους με επιτυχίες του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και είχουν μεγάλη προσφορά προς τα σωματεία τους.

SYNELEYSI

Όπως ενημέρωσε το σώμα της συνέλευσης ο πρόεδρος Ειρηναίος Φρέρης υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο ενδέχεται να αλλάξει κατά πολύ τον ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλάδων. Αυτό δεν είναι άλλο από την εγγραφή των συλλόγων στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας, όπου από τις Κυκλάδες έχουν εγγραφεί μόλις 8 σωματεία. Αυτό αποτελεί μία πραγματική απειλή για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων και όχι μόνο, καθώς καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 31/8, ενώ όπως έχει εξαγγελθεί από την πρώτη Σεπτεμβρίου όποια σωματεία δεν έχουν εγγραφεί δεν θα έχουν καν άδεια εισόδου στους αθλητικούς χώρους προκειμένου να προπονηθούν και φυσικά ούτε δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Φρέρης δεν γίνεται να σχεδιαστεί κανένα πρωτάθλημα χωρίς να γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Δείτε τα βίντεο της συνέλευσης:

Φωτογραφίες:

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares