Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 22:39

Στη Νάξο για τη Σαντορίνη και συναντήσεις με παράγοντες ο Ειρηναίος Φρέρης

Η αγωνιστική απραξία ελέω κορονοϊού δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός για την επόμενη μέρα στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αφού δεν είναι μόνο τα σωματεία που πραγματοποιούν κινήσεις, αλλά και η ΕΠΣ Κυκλάδων που επιθυμεί μία ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

Με την ευκαιρία λοιπόν του αγώνα της Football League Σαντορίνη - Αστέρας Βλαχιώτη και εφόσον πλέον υπάρχουν ακτοπλοϊκά δρομολόγια που εξυπηρετούν, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 4/5 το νησί της Νάξου, όπου στο περιθώριο της αναμέτρησης που θα παρακολουθήσει, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με παράγοντες των ομάδων του νησιού, αλλά και της Σαντορίνης.

Όπως απορρέει από το ρεπορτάζ των συλλόγων, αναμένεται να συζητηθούν προτάσεις και ιδέες για να υπάρξει μία ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα.

Η επίσκεψη αυτή το προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν θα είναι η μοναδική, καθώς αναμένονται περαιτέρω επαφές και συναντήσεις με συλλόγους και από άλλα νησιά.

Σε κάθε περίπτωση, το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες ενεργοποιείται και αναμένουμε όλοι την σημαντική γενική συνέλευση του καλοκαιριού, όπου θα πέσουν στο τραπέζι πολλά και διάφορα θέματα.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares