Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 18:11

Μάριος Γαλανός: Η εκλογή μου στην ΕΠΟ είναι αφιερωμένη στον αειμνήστου φίλο μου κ Νίκο Παριση

Το μεράκι του και η αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Μάριος Γαλανός, επιβραβεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος της ΕΠΟ, υπηρετώντας το Ελληνικό ποδόσφαιρο από την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης.

 Μετά την οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Μάριος Γαλανός μα την ακόλουθη ανακοίνωση ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και αφιέρωσε αυτή την τόσο ξεχωριστή γι αυτόν διάκριση στον αείμνηστο Νίκο Παρίση:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εκπροσώπους των ΕΠΣ που με την ψήφο τους μου έδωσαν την δυνατότητα να είμαι μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΈΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο μετά την εκλογή του προέδρου κ Θοδωρή Ζαγορακη.

Ευχαριστώ Θερμά όλους τους φίλους μου που με βοήθησαν και με στήριξαν για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτό το ξεκίνημα.

Ευχαριστώ Θερμά τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ της ένωσης μας καθώς και όλα τα σωματεία των Κυκλάδων μας.

Δεσμεύομαι ότι τόσο η δική μου παρουσία όσο και του εξαίρετου συναδέλφου - φίλου Γιώργου Παρούση θα αντιπροσωπεύει την φωνή και την προσπάθεια όλων των σωματείων της χώρας μας και ιδιαίτερα του νόμου και της ένωση μας.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή εκλογική επιτυχία στον αειμνήστου φίλο μου

κ Νίκο Παριση!!

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares