Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 14:46

Μάριος Γαλανός: Θα κάνει έργο ο Ζαγοράκης, τιμή μου που θα συμμετάσχω

Αισιόδοξος για την στήριξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ερασιτεχνικό παρουσιάστηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Μάριος Γαλανός.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη, αρκετοί άνθρωποι του χώρου δήλωσαν την αμέριστη στήριξη τους, μεταξύ τους και ο Μάριος Γαλανός, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε στην πρώτη επιτροπή που άπτεται άμεσα με την εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου.

Μιλώντας στο sportcyclades.gr ο Μάριος Γαλανός, αναφέρθηκε για την πρώτη του συμμετοχή σε επιτροπή της ΕΠΟ και φυσικά την πίστη του στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη, τόνισε:

«Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ικανοποιημένο θα έλεγα γιατί δεν αποτελεί μόνο τον ''εμβληματικό'' αρχηγό της χρυσής ομάδας του 2004 που όλοι αγαπήσαμε, αλλα και έναν άνθρωπο που γνωρίζει σε βάθος το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα βοηθήσει πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά το ερασιτεχνικό, αφού γνωρίζει από πρώτο χέρι  τα προβλήματα».

Για την συμμετοχή του στην επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης, είπε:

«Όσο αφορά στη συμμετοχή μου στην επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και παράλληλα με γεμίζει ευθύνες καθώς είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε επιτροπή της ΕΠΟ. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνωριμίες μου να κερδίσουμε ότι καλύτερο για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερο ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε συμμετοχή του φίλου και συνεργάτη στην ΕΠΣΚ Γιώργου Παρούση και φυσικά της προεδρίας της ένωσης μας».

 

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares