Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 18:47

Τα νέα μέτρα κατά του Covid-19 που θα ισχύουν στα γήπεδα των Κυκλάδων

Tις Οδηγίες της Γ.Γ.Α. σχετικά με τον COVID 19, που ισχύουν από 1/10/2020 απέστιλλε στα σωματεία της δύναμης της η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μεταξύ άλλων από τις 1/10/2020, στα 80 άτομα που επιτρέπεται να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις των γηπέδων των Κυκλάδων (11Χ11) συμπεριλαμβάνονται 20 αθλητές, 1 προπονητής , 1 βοηθός προπονητή, 1 εκπρόσωπος και 1 φροντιστής ανά σωματείο καθώς επίσης 3 διαιτητές, 1 παρατηρητής αγώνα και 1 παρατηρητής διαιτησίας (αν έχουν ορισθεί από τη Ένωση) , 4 μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων-προσωπικό του γηπέδου και 5 δημοσιογράφοι.

Τα υπόλοιπα άτομα που απομένουν είναι μέχρι 9 αξιωματούχοι του κάθε σωματείου. Απαγορεύονται αυστηρώς οι θεατές. Επίσης τα σωματεία θα πρέπει να παραδίδουν στον υπεύθυνο του γηπέδου ονομαστική λίστα (δύο τουλάχιστον ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) παρευρισκομένων στη ζώνη 1 & 2 (αγωνιστικός χώρος & αποδυτήρια) καθώς επίσης και στη ζώνη 3 (κερκίδα και περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου).

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υπεύθυνος γηπέδου το γηπεδούχο σωματείο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο (μέσω του εκπροσώπου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει ορίσει το σωματείο) για τη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. για τον COVID 19 και τον κατάλογο εισερχομένωνεξερχομένων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου που έχει δηλώσει ως έδρα.

Η ενημέρωση επεκτείνεται και στα μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας. Τέλος, εάν κάποιο σωματείο έχει κάνει αναδιάρθρωση του συμβουλίου του, θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα εγγράφως την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, διαφορετικά θα ισχύει το τελευταίο εκλεγμένο Δ.Σ. που έχει σταλεί στην Ένωση, για την είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares