Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 00:52

Επετειακά κασκόλ για τα 40 χρόνια της ΕΠΣ Κυκλάδων

Φέτος η ΕΠΣ Κυκλάδων κλείνει 40 χρόνια από την ίδρυση της και το διοικητικό συμβούλιο φρόντισε να προμηθευτεί επετειακά κασκόλ, που θα αποτελέσουν ένα σημαντικό ενθύμιο για τη χρονιά ορόσημο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Η ίδρυση της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων έγινε το 1980, όπου και διοργανώθηκε για πρώτη φορά κυκλαδίτικο πρωτάθλημα, που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου 1981 και έλαβαν μέρος οι εξής 12 ομάδες: Αρχίλοχος Πάρου, Α.Ο. Σύρου, Α.Ο. Αστέρας Σύρου, Πανθηραϊκός Α.Ο., Πανναξιακός Α.Ο., Α.Ο. Παντηνιακός, Ερμής Τήνου, Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου, Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας Πάρου, Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Νάξου, ΚΕΜΑΣ Ίου, Α.Ο. Άνδρου.

Πλέον το 2020 το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, παρά τις γνωστές αντιξοότητες που το κατατάσσουν το δυσκολότερο της Ευρώπης, έχει κάνει άλματα προόδου και η ΕΠΣ Κυκλάδων θεωρείται ανάμεσα στις πρωτοπόρες ενώσεις της χώρας, έχοντας ενεργό δράση σε πολλούς τομείς.

Ειδικά τα αναπτυξιακά τμήματα τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει άλματα προόδου αριθμώντας πλέον περισσότερες από 100 ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα.

Η παρουσία τριών ομάδων στη Γ΄ Εθνική, που ήταν τέσσερις πριν την συνένωση στη Σαντορίνη, αποτελεί επίσης ένα άτυπο ρεκόρ για ένωση ενός νομού που συγκριτικά με άλλους είναι μικρότερος πλυθησμιακά.

Εμείς, ευχόμαστε μα τυπωθούν πολλά επετειακά κασκόλ ακόμη και κάθε φορά να υπάρχει μία αναφορά άνθησης του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares