Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 14:32

Επίσημη συνεργασία του S.C με την ΕΠΣ Κυκλάδων…

SYNERGASI_SC-EPS

Μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της ΕΠΣ Κυκλάδων και του sportcyclades.gr  και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία τους, ώστε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Έτσι λοιπόν οι δύο πλευρές προχώρησαν στην σύναψη νέας συμφωνίας και το sportcyclades.gr θα είναι και φέτος διαπιστευμένο μέσο μαζικής ενημέρωσης από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων.

Εμείς σαν sportcyclades.gr θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια αρχή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο μέσο μας και να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την κάλυψη των γεγονότων που διοργανώνει.

Επίσης επί της ευκαιρίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες από όλα τα σωματεία του Νομού μας, που πραγματικά μας βοηθούν στο δύσκολο έργο μας.

Δεν θα μπορούσαμε να μην απευθύνουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές (Ρεπόρτερ, αρθρογράφους  και ανταποκριτές), του site μας, οι οποίοι είναι αυτοί που έχουν φέρει το sportcyclades.gr στην κορυφή και αναμφισβήτητα η ανιδιοτελής προσφορά τους είναι υπέρ πολύτιμη για εμάς.

Το συμφωνητικό των δύο πλευρών

IDIOTIKO_SIMFONITIKO_2011-2012037

Επίσημη συνεργάτες του sportcyclades

Οι ιδιοκτήτες του sportcyclades.gr.

Ντόλκας Δημήτρης και Μάκαρης Σπύρος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares