Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 15:43

ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.

EPS_LOGO

 

ΣΥΡΟΣ 25/8/11  ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 590

ΠΡΟΣ Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία


Κύριε Πρόεδρε

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. (έγγραφο 25214/24-8-11) που απαιτεί την άμεση και εφάπαξ εξόφληση των οφειλόμενων χρημάτων προς την Ομοσπονδία, απο τα Ερασιτεχνικά Σωματεία, μόλις πέντε ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σε διαφορετική περίπτωση τα Σωματεία αυτά δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταγραφές κ.λ.π. καθώς και να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της περιόδου 2011-2012.

Επειδή πιστεύουμε ότι, εν μέσω οικονομικής κρίσης, την στιγμή που η Γ.Γ.Α. οφείλει επιχορηγήσεις στα Ερασιτεχνικά Σωματεία, μια τέτοια απόφαση είναι εντελώς άδικη και θα οδηγήσει πολλά από αυτά στην αδράνεια, αιτούμαστε να επανεξετάσετε άμεσα το θέμα, προς όφελος του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τις ενστάσεις μας για την συγκεκριμένη διάταξη τις είχαμε εκφράσει και κατά την Γ.Σ. της Ε.Π.Ο., χωρίς όμως να εισακουστούμε.

Για την θεραπεία του προβλήματος προτείνουμε να δοθεί η δυνατότητα του διακανονισμού της εξόφλησης, σε δόσεις, των οφειλών των Ερασιτεχνικών Σωματείων, που ξεπερνούν τις 2.000,00 €

Επίσης όπως η Ομοσπονδία διέγραψε τις οφειλές της, προς τις Ε.Π.Σ. και κατ' επέκταση προς τα Σωματεία, για την περίοδο από 2004 έως το 2009, προτείνουμε να διαγραφούν οι οφειλές των Ερασιτεχνικών Σωματείων προς την Ε.Π.Ο., που δημιουργήθηκαν προ του 2009.

Για την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Σιγάλας                                                  Γιώργος Χωριανόπουλος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares