Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 16:32

Το μεταγραφικό παζάρι, το μέλλον μας και η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων

METAGRAFES

Όλα δείχνουν ότι φέτος θα έχουμε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο, αβεβαιότητα επικρατεί παντού.

Ακόμα και ομάδες πάσης υποψίας, αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα στα δύσκολα (οικονομικά) πρωταθλήματα μας. Παντού φόβος και κατήφεια για το μέλλον. Σύλλογοι που προσπαθούν να κάνουν εκλογές και δεν μαζεύεται ούτε το απερχόμενο Δ.Σ.. Μεγαλύτεροι Σύλλογοι που κάνουν γενικές συνελεύσεις και εκλογές με 30-35 μέλη και αν!. και όλα αυτά εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης.

Η Γενική Συνέλευση θα κρίνει το μέλλον πολλών παλαιών και νέων Σωματείων.

Όλοι μας παρακολουθούμε τις εξελίξεις και περιμένουμε τις αποφάσεις της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 17:00, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στην Ερμούπολη. Ήδη πολλοί παράγοντες μας έχουν δηλώσει ότι θα δώσουν παρόν, προτείνοντας λύσεις για ποιο οικονομικό και λειτουργικό πρωταθλήματα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναπολούν το πρωτάθλημα της μίας κατηγορίας χωρισμένο σε ομίλους! Μάλιστα πιστεύουν, ότι σε περίπτωση που ξαναγυρίσουμε σε ομίλους, θα αυξηθούν οι ομάδες, συγκριτικά με φέτος, αλλά θα έχουμε και νέα σωματεία που περιμένουν καρτερικά να πάρουν μέρος (ίσος από το πρωτάθλημα 2012-13), βλέπε ΑΟ Σχοινούσας, ΑΟ Σερίφου, ΑΟ Φολεγάνδρου και Σικίνου, ΑΕ Αιγιάλης, ο ΑΟ Κέρου από τα Κουφονήσια ακόμα και ο Λέων Κέας αλλά και ο Αριστέος Κέας. Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν εύκολα και ανέξοδα πρωταθλήματα!

Μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, επανεγγραφές

Όσο αφορά τα μεταγραφικά σενάρια, ήδη δειλά δειλά κάποιοι παράγοντες έχουν κάνει τις πρώτες προσεγγίσεις σε παίκτες αλλά και σε προπονητές, αρκετοί θα είναι και αυτό το καλοκαίρι που θα αλλάξουν «στρατόπεδο».

Σε λίγε μέρες ανοίγει και επίσημα, η μεταγραφική περίοδος. Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα της ΕΠΟ, οι αποδεσμεύσεις αρχίζουν από 1η Ιουλίου έως 31 του ίδιου μήνα. Οι μεταγραφές από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου, ενώ οι επανεγγραφές από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου.

Εν αναμονή λοιπόν, των εξελίξεων, εμείς εδώ θα είμαστε και θα σας ενημερώνουμε!

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares