Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 12:55

Ξεκίνησαν από τη Μήλο οι σχολές διαιτησίας στις Κυκλάδες

Ένας από τους κορυφαίους της Ελληνικής διαιτησίας, ο κ. Θάνος Νικολακόπουλος ξεκίνησε τον κύκλο των μαθημάτων και των εξετάσεων στις Κυκλάδες με αφετηρία τη Μήλο.

Ο παρατηρητής διαιτησίας της super league και Περιφερειάρχης διαιτησίας που έχει στον τομέα ευθύνης του και τις Κυκλάδες σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων και την επιτροπή διαιτησίας, ξεκινούν την προσπάθεια ώστε να αναδειχθούν νέοι διαιτητές σε όλα τα νησιά του νομού.

Οι 5 υποψήφιοι διαιτητές στη Μήλο, αφού παρακολούθησαν τα μαθήματα έδωσαν εξετάσεις και εφόσον πετύχουν θα είναι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στους πίνακες της ένωσης.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το άμεσα επόμενο διάστημα και σε άλλα νησιά που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οικοδεσπότης στη Μήλο είναι ο Παμμηλιακός που εξασφάλισε ένα άψογο περιβάλλον για τους υποψηφίους και τον καθηγητή στο ''Συνεδριακό Κέντρο Γεώργιος Ηλιόπουλος'' που αποτελεί έναν υπερσύγχρονο χώρο.

Ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ. Μιχάλης Βαμβακάρης, γνωστός για το φιλόξενο πνεύμα που τον διακρίνει, ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του συνεδριακού κέντρου, κ. Μανούσο Καντσό, τον πρώην δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη για τη φιλοξενία, το εστιατόριο Σιρόκο, τα Γλαρονήσια και το καφέ μπαρ Deck.

MATHIMATA MILOS 1

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares