Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 12:44

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Διαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Στέφανος Κουμπαράκης

Μεγάλη ημέρα είναι η σημερινή για τη διαιτησία των Κυκλάδων, καθώς ο Συριανός διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 18 Αυγούστου, επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι έκαναν τον Στέφανο Κουμπαράκη να λάβει την απόφαση της επιστροφής του στην πατρίδα του την Σύρο.

Ο Κουμπαράκης, έχει 17 χρόνια παρουσίας στην Κομοτηνή,  σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ και όλο αυτό το διάστημα άνηκε στην ΕΠΣ Θράκης, όπου ανεβαίνοντας ένα - ένα τα σκαλιά έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο της Ελληνικής διαιτησίας.

Πλέον για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων θα υπάρξει διαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων στο πρωτάθλημα της super league, καθώς ως γνωστό ο Στέφανος Κουμπαράκης συγκαταλέγεται και φέτος στον πίνακα των διαιτητών της superleague και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει διεθνής.

Πλέον η εκπροσώπηση των Κυκλάδων στα μεγάλα σαλόνια, θα αποτελέσει κίνητρο και για τον ίδιο τον Στέφανο Κουμπαράκη, αλλά παράλληλα η παρουσία του θα αποτελέσει σίγουρα κίνητρο και για τους νέους Κυκλαδίτες διαιτητές, κάτι που πρέπει να αξιοποιηθεί από την Ε.Δ, της ΕΠΣΚ.

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Στέφανου Κουμπαράκη, έγινε μέσω ανακοίνωσης της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης:

«Η επιτροπή διαιτησίας ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε και επίσημα από το Δ.Σ της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ η μεταγραφή του διαιτητή μας SUPER LEAGUE ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στην ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ από όπου κατάγεται, για λόγους οικογενειακούς και επαγγελματικούς. Η επιτροπή διαιτησίας και οι διαιτητές μας, ευχόμαστε στον φίλο και συνάδερφο Στέφανο καλή συνέχεια της σταδιοδρομίας του και ευχή μας είναι να τον χαρούμε πολύ σύντομα και σαν διεθνή.»

33b7dd40f1dccc4b531d9097f997ac2b_XL_c79d4.jpg

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares