Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 16:43

Παραιτήθηκε ο Αποστόλης Σουλτάνης από την Προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας

Μετά από 4 χρόνια στην προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο κ. Απόστολος Σουλτάνης δήλωσε την παραίτηση του, ανοίγοντας τον δρόμο των αλλαγών που έχουν προαναγγελθεί.

Ο κ. Σουλτάνης, που πιστώνεται την συμβολή στο να μειωθούν σημαντικά τα εξοδολόγια και να αναδειχθούν νέοι διαιτητές, δηλώνει τη δυσαρέσκεια του από την αντιμετώπιση που λαμβάνουν οι Κυκλαδίτες διαιτητές και παρατηρητές από την ΚΕΔ της ΕΠΟ, καθώς θεωρεί ότι δεν αξιολογούνται βάσει της παρουσίας τους και της απόδοσης τους.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Σουλτάνη:

ΑΠΟ: ΣΟΥΛΤΑΝΗ Ι. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ,ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ /ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ .

ΠΡΟΣ : κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ

             ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΟΙΝ.: ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ -ΚΕΔ/ΕΠΟ –ΚΕΔΕΚΠ/ΕΠΟ –ΜΕΛΗ ΕΔ/ΕΠΣΚ .

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ:

1.- ΤΗΝ ΚΑΤ΄ ΙΔΙΑΝ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ –ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

2.-  ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ,ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ –ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ……….

3.- ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ , ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, (ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ )

ΜΕ   ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ , ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ . ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΠΣΚ κ. ΠΑΡΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ   ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ,ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ .

                         ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ,ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΔ/ΕΠΣΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ/ΕΠΟ ,ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ .

 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ   17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Ι. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

                          

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares