Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 20:29

Πήρε τα εύσημα για την παρουσία του στο Πανθεσσαλικό ο Ισίδωρος Αρμακόλας

Μέλι στάζουν οι άνθρωποι του Θεσπρωτού για την απόδοση του Κυκλαδίτη βοηθού Ισίδωρου Αρμακόλα στο μπαράζ ανόδου στη football league της ομάδας τους με τη Νίκη Βόλου, που έγινε την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Ο Θεσπρωτός πήρε τη νίκη με 0-1, με ένα γκολ που προήλθε από μία δύσκολη φάση στην οποία ο Αρμακόλας έχει λάβει πολύ ορθή απόφαση (δες στο βίντεο 1:41:00).

Μάλιστα, η διοίκηση του Θεσπρωτού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τη διαιτητική τριάδα:

«Το Δ.Σ. του Θεσπρωτού συγχαίρει τη διαιτητική τετράδα των Νεοφυτιάδη (Σύνδεσμος Κορίνθου), Αρμακόλα (Συν. Κυκλάδων), Μπουρτζοβίτη (Συν. Κορίνθου) και Μπουμαρσόπουλου (Συν. Λάρισας) για την άψογη διαιτησία τους στο κυριακάτικο παιχνίδι  με τη Νίκη Βόλου, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο του πρώτου  αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη football league. Με τη συνολική παρουσία τους δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας 50-50 τις δύο ομάδες, κάτι που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Τέτοιες διαιτησίες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κύριοι, καλή συνέχεια στην καριέρα σας.»

Α.Σ. Θεσπρωτός

Με πληροφορίες από το theball.gr

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares