Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 11:22

Ο... Σουπερλιγκάτος Στέφανος Κουμπαράκης στον τελικό της 12ης Μαϊου

Σουπεριλγκάτο διαιτητή με παραστάσεις από σπουδαία ματς της πρώτης κατηγορίας φέρνει η ΕΠΣ Κυκλάδων να διευθύνει τον μεγάλο τελικό της 12ης Μαϊου για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Συριανός στην καταγωγή Στέφανος Κουμπαράκης θα είναι ο άρχων του τελικού στο ματς Ανω Μερά-Πανναξιακός.

Φυσικά αυτό συνέβη στα πλαίσια της καλής σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, κ. Γαβριηλίδη με τον αντίστοιχο της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Φρέρη.

gavriilidis-kypello-610x380_7d1a7.jpg

Να σημειωθεί ότι διατυπώθηκε χθες το αίτημα το οποίο το ενέκρινε η ΕΠΣ Θράκης ομόφωνα και αυτό που απομένει είναι και -τυπικά- η έγκριση της Επιτροπής Διαιτησίας. 

Ο ρέφερι που ζει στον Έβρο αποδέχτηκε την πρόταση και αφού οι δυο Ενώσεις συμφώνησαν τυπικά, ο Κουμπαράκης θα αποτελέσει το πρόσωπο που θα σηκώσει το βάρος της ισότητας ενός σπουδαίου αγώνα.

Το sportcyclades.gr σας είχε ενημερώσει για το συγκεκριμένο γεγονός και πλέον μένει ο επίσημος ορισμός του διαιτητή. 

Παράλληλα το ματς θα έχει αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω της μεγάλης προσέλευσης, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί με 6 διαιτητές κάτι που σημαίνει οτι θα γίνει ένα ματς στα πλαίσια ευρωπαϊκού παιχνιδιού (πλαϊνοί διαιτητές). 

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares