Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 21:50

Στο ματς με το γρηγορότερο γκολ ο Αρμακόλας | Συγχαρητήρια της ΕΠΣΚ

Σε ένα παιχνίδι φωτιά για τη Football League, μεταξύ της Παναχαϊκής και του Εργοτέλη, που σημειώθηκε ίσως το γρηγορότερα γκολ στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ο Ισίδωρος Αρμακόλας εκπροσώπησε επάξια την Κυκλαδίτικη διαιτησία, ακυρώνοντας σωστά δύο τέρματα των Πατρινών ως οφσάιντ.

Εκτός όμως τον Ισίδωρο Αρμακόλα , εκπροσώπηση στην Γ΄Εθνική Ανδρών και Γυναικών είχαμε και από τους Καλορογιάννη Θωμά, ι Μουτάφη Αντώνιο, Καλόγερα Αντώνιο, Ανδρικόπουλο Ιωάννη και Κουκά Αργυρώ, τους οποίους μέσα από ανακοίνωση της συγχαίρει η ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως και όλους τους Κυκλαδίτες διαιτητές.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων συγχαίρει θερμά τους διαιτητές μας κ.κ. Αρμακόλα Ισίδωρο, Καλορογιάννη Θωμά και Μουτάφη Αντώνιο-Νικόλαο, Καλόγερα Αντώνιο, Ανδρικόπουλο Ιωάννη και Κουκά Αργυρώ για την άψογη συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματα της Football League,  Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντίστοιχα.

Επίσης συγχαίρουμε όλους τους Κυκλαδίτες διαιτητές μας και την Επιτροπή Διαιτησίας για το δύσκολο έργο που επιτελούν στο νομό μας.

 

Με Τιμή

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ                ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το βίντεο και το ρεπορτάζ (gazzetta.gr) του αγώνα Παναχαϊκή - Εργοτέλης

Δεν λέει να σταματήσει την επέλασή της η Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Εργοτέλη επικρατώντας με 2-1 και έκαναν το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, μένοντας στην κορυφή μαζί με τον Άρη. Ο αγώνας στο γεμάτο γήπεδο της Αγυιάς προσέφερε πλούσιο θέαμα, καθώς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο δέκατο δευτερόλεπτο με τον Στεργίδη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών και να πετυχαίνει το πιο γρήγορο γκολ του πρωταθλήματος. Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι και αφού έχασαν διπλή τεράστια ευκαιρία στο 10' με τον Κάιπερς τον οποίο νίκησε ο Βρονταράς, κατάφεραν και ισοφάρισα με τον Κάιπερς στο 25'.

Και το δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές φάσεις με τους του Τάκη Γκώνια να χάνουν ευκαιρία μόλις στο 46' με τον Σταματάκο, ενώ ο Κυνηγόπουλος είδε τον Λαδά να του τρώει την μπουκιά από το στόμα στο 51'. Οι δύο ομάδες συνέχιζαν να χάνουν ευκαιρίες, οι Πατρινοί σκόραραν δύο φορές με τον Φωτάκη και τον Μωραΐτη με τα γκολ να ακυρώνονται σωστά ως οφσάιντ και κατάφεραν στο 78' να πετύχουν το 2-1 με τον Μωραΐτη σε μια δύσκολη φάση φάση, καθώς ενδεχομένως και σε αυτή την φάση ο σκόρερ να ήταν πιο μπροστά. Το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος και η Παναχαϊκή πήρε την σπουδαία νίκη

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αγουρίδης (49′ Φουρλάνος), Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Μουστακόπουλος (72′ Λουμπαρδέας), Γκίνο, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Μωραΐτης

Εργοτέλης (Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βογιατζής, Μπούζας (84′ Αγγελόπουλος), Μπουτζάκης (88′ Πάτρας), Κάιπερς, Σταματάκος (72′ Εντιαγέ), Ζόζεφ

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares