Δευτέρα, 01 Μαΐου 2017 13:36

Πήραν τα εύσημα στον Ταύρο οι Ζαράνης και Μουτάφης

Με τα εύσημα στις αποσκευές τους για την απόδοση τους στον αγώνα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Φωστήρας – ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψαν στη Σύρο  ο Γιάννης Ζαράνης και ο Αντώνης Μουτάφης.

Οι συριανοί και ο Σγουράκης που συμπλήρωσε την τριάδα, είχαν πολύ καλή απόδοση και απέδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν επάξια οποιοδήποτε παιχνίδι.  

Στα αγωνιστικά τώρα, ούτε ο ΠΑΟ Βάρδας μπόρεσε να σταματήσει τη ξέφρενη πορεία τις τελευταίες αγωνιστικής, αφού ο ‘Φονεας’ υπέταξε τη Μπάρτσα επικρατώντας με 3-1. Στο 30′ ο Δωροβίνης με μαγική πάσα βρήκε το Σκάρο και ο τελευταίος έκανε το 1-0. Στο 33′ ο Ανδριέλος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κουρεπίνη και ισοφάρισε σε 1-1, με τον Βατσή στο 65′ να έχει δοκάρι με κεφαλιά. Στο 75′ ο Κουτσούμπας μετά από ωραία πάσα του Δωροβίνη έκανε το 2-1, με τον Χαρίτ στο 77′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Αρζένης) Κουρεπίνης, Κόπελας, Μανδύλης, Μεντής, Μπούρας, Ρόκκας, Κουτσούμπας (83′ Κοσμίδης), Χαρίτος (77′ Παραράς), Κρολ, Δωροβίνης, Σκάρος (70′ λ.τρ. Βλάχος)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος) Καπούταγλης, Πολίτης Π., Παλιάτσος, Σιδέρης (80′ λ.τρ. Πατάπης), Ανδριέλος, Πολίτης Γ., Καρούτης, Βατσής (75′ Καλογερόπουλος), Σαμπανέι, Ντόμας, Μητρόπουλος (65′ Γούρμος).

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares