Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 19:21

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των υποψηφίων διαιτητών

Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιώργου Παρούση και του Αρχιδιαιτητή κ. Αποστόλη Σουλτάνη, ολοκληρώθηκαν σήμερα στη Νάξο οι εξετάσεις των υποψηφίων διαιτητών, που έγιναν υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της 6ης Περιφέρειας κ. Θανάση Νικολόπουλου.

Οι υποψήφιοι βρέθηκαν στον πολύ όμορφο χώρο του ξενοδοχείου «ΞΕΝΙΑ» όπου εξετάστηκαν στα γραπτά και πλέον αναμένουν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά εξετάστηκαν 4 υποψήφιοι στη Σύρο και 7 στη Νάξο, ενώ εκκρεμούν 4 που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στις εξετάσεις και αναμένεται να εξεταστούν τους επόμενους μήνες.

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η ανάδειξη νέων διαιτητών μετά από πολλά χρόνια στις Κυκλάδες είναι πολύ σημαντική, καθώς οι εκκρεμότητες της ΕΠΣ Κυκλάδων με το διαιτητικό δικαστήριο είχε αφήσει αρκετά πίσω αυτό το κομμάτι με αποτέλεσμα να υπάρξει σημαντική έλλειψη στη δύναμη της ΕΠΣΚ.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως καθώς η Ε.Δ. της ΕΠΟ έδωσε το «οκ» και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Διαιτησίας, ο κος. Θανάσης Νικολακόπουλος, επισκέφθηκε τα νησιά μας και ολοκλήρωσε τις σχολές.

Μάλιστα στη συνάντηση μας, ο ευγενέστατος και πολύπειρος κύριος Νιικολακόπουλος μας αποκάλυψε ότι γνωρίζει πολλά για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην ύπαρξη του sportcyclades.gr που αποτελεί πηγή ενημέρωσης γι αυτόν και πολλούς άλλους εμπλεκόμενους με την Ελληνική Διαιτησία.

Βέβαια, ως καλοί οικοδεσπότες ο κ. παρούσης, που του οφείλονται πολλά για την επανέναρξη των σχολών και ο Αρχιδιαιτητήςκ. Σουλτάνης δεξιώθηκαν τον κ. Νικολακόπουλο, έχοντας πολύτιμη ανταλλαγή απόψεων, που σίγουρα μόνο κερδισμένο βγάζουν το ποδόσφαιρο μας.

Δείτε φωτογραφίες από τις εξετάσεις

17036156 10211426270708340 2138839052 oDSC 0527PAROUSIS NIKOLAKOPOULOS SOULTANISPAROUSIS NIKOLASPAROUSIS SOULTANISSOULTANIS NIKOLAKOPOULOS

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares