Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 12:05

Δημήτρης Λιανός: Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων

Από χθες η Νάξο αντιλαμβάνεται ότι κάτι τρέχει και πάλι. Αφορμή; Η δήλωση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού όταν παραδέχτηκε ότι «έχουμε πρόβλημα υπερμετάδοσης» όσον αφορά την πανδημία και τα κρούσματα που εντοπίζονται στο νησί.

Γιατί έγινε η δήλωση; Ο κος Λιανός - μετά από παραίνεση του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτη Μαυρομμάτη - στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε (αρχικά) σε δύο συντοπίτες μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ΜΕΘ στο Ηράκλειο Κρήτης και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι εντοπίστηκαν δύο (αρχικά ειπώθηκε για ένα) κρούσματα που αφορούν υπαλλήλους του Δήμου. Διευκρίνηση αμέσως μετά ποθυ αφορά εξωτερικούς συνεργάτες που έχουν σχέση με την υπηρεσία Πρασίνου.

Συνολικά στη Νάξο έχουμε φτάσει στα 28 για τον Μάρτιο ενώ σε όλες τις Κυκλάδες έχουν εντοπιστεί 293, που αποτελεί ρεκόρ ...

Χθες το βράδυ, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα social media ανέφερε «Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων κορωνοιού, καθώς αρκετοί συμπολίτες μας διαγνώσθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας, αποστάσεις, πλύσιμο χεριών κ.τ.λ.) είναι επιτακτική ανάγκη για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

@ Συνεχίζουμε με ατομική ευθύνη για το συλλογικό καλό, για να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μετά το τέλος της πανδημίας…

@ Συμμετέχουμε στους δωρεάν ελέγχους για την έγκαιρη διάγνωση του κορωνοϊού, υποβάλλοντας αίτημα στο www.testing.gov.gr"

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε πάντως αρκετοί είναι οι υπάλληλοι του Δήμου αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου θα προσέλθουν σήμερα και αύριο για εξετάσεις μέσω των rapid tests

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares