Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 02:17

Διψήφιος ο αριθμός κρουσμάτων στο Φιλώτι της Νάξου

«Αρκετοί συμπολίτες μας διαγνώσθηκαν θετικοί στον Covid-19, μετά τους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (rapid test), που διενεργήθηκαν σήμερα στο Φιλώτι, μετά από συνεννόηση του Δήμου μας με το Νοσοκομείο Νάξου».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός στο πέρας της ημέρας και με την φημολογία να είναι έντονη σχετικά με τα κρούσματα που εντοπίστηκαν μέσω των rapid tests στο Φιλώτι της Νάξου…   Και ζητάει από όλους – παρά τη κούραση – να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αρκετοί συμπολίτες μας διαγνώσθηκαν θετικοί στον Covid-19, μετά τους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (rapid test), που διενεργήθηκαν σήμερα στο Φιλώτι, μετά από συνεννόηση του Δήμου μας με το Νοσοκομείο Νάξου.

Η πανδημία είναι σε εξέλιξη και σε έξαρση. Παρ΄ όλο που έχουμε κουραστεί από την υφιστάμενη κατάσταση, είναι επιτακτική η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας, αποστάσεις,  πλύσιμο χεριών κ.τ.λ.).

Συνεχίσουμε με ατομική ευθύνη για το συλλογικό καλό».

Εμείς  να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 150 rapid tests κάτι που ικανοποίησε αφενός τους αρμόδιους, όμως υπάρχει αίτημα για επανάληψη των τεστ και τις επόμενες ημέρες, κυρίως απογευματινές ώρες..

Οσο για τον αριθμό; Πάντα με κάθε επιφύλαξη μιλάνε για διψήφιο αριθμό (όχι μεγαλύτερο από 15), όμως το βασικό θέμα είναι η διασπορά είτε εντός είτε εκτός του οικισμού καθότι το επίκεντρο είναι επιχείρηση που διακινεί προϊόντα… 

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares