Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 12:34

Stelia: Μας ταξιδεύει μουσικά στα «Όνειρά» της [vid]

Τα δικά της «Όνειρα», μας παρουσιάζει, η Stelia, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά τους, θέλεις, να τα ζήσεις, μαζί της!

Νέα, όμορφη, και ταλαντούχα, η Stelia, αποτελεί αναμφισβήτητα, το νέο πολλά υποσχόμενο αίμα, του πενταγράμμου, που αποδεικνύει, πώς έχει όλο το πακέτο, ερμηνεία και εμφάνιση, για να μας απασχολήσει μουσικά.

Κινούμενη, τα τελευταία χρόνια, με πολύ προσεκτικά καλλιτεχνικά βήματα, μέσα από κάθε της τραγούδι, ξεδιπλώνει, μία ακόμη πτυχή του εαυτού της.

Έτσι, και μέσα από τα «Όνειρα» της, που μόλις κυκλοφόρησαν από την Heaven Music, μας συνεπαίρνει με την ερμηνεία της, την σκηνική της παρουσία, και μας καθηλώνει, στον ρυθμό της.

Σε μουσική και στίχους του OGE, τα «Όνειρα» της Stelia, αποτελούν, ένα έξυπνο μουσικό «πάντρεμα», του ποπ ρυθμού, με έντονα λαϊκά στοιχεία, που σε κερδίζουν!

Για τις ανάγκες μάλιστα της οπτικοποίησης, του νέου της τραγουδιού, επιστρατεύτηκαν, οι καλύτεροι, με τους Steven Airth, και τον Spiro Kapsilis, να υπογράφουν την ευρηματική σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ, ενώ την άψογη εικόνα της, επιμελήθηκαν, ο γνωστός hairstylist Βασίλης Μπουλούμπασης, η make up artist Λεάννα Μάρκογλου, και ο στυλίστας, Ντένις Κολποντίνος, καθώς και ο φωτογράφος Vasileios.

Απολαύστε, τα «Όνειρα» σας, μαζί με την Stelia!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares