Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 00:38

Bασίλης Οικονόμου: Ανεβάζει τον ρυθμό με «Τα Χαιρετίσματά μου» και πρωταγωνίστρια την Καρολίνα Καλύβα [vid]

Ανατρεπτικό το φινάλε, της σχέσης, του Βασίλη Οικονόμου και της Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, που αντί για τον γάμο τους, εκείνος της είπε για πάντα, τα «Χαιρετίσματά μου»!

Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, και η εκρηκτική personal trainer, που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, έζησαν για λίγο, έναν μεγάλο έρωτα, που δεν οδήγησε όμως στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά στο να πετάνε βαλίτσες ο ένας στον άλλον, με εκείνον να της αφιερώνει «Τα χαιρετίσματά μου», αφήνοντας την, σύξυλη και απαστράπτουσα, με το μοντέρνο νυφικό της, δια χειρός της σχεδιάστριας, Karakusi!

Κι όλα αυτά, για τις ανάγκες, του ανατρεπτικού κινηματογραφικού movie, που σκηνοθέτησαν, ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis, για το νέο single του Βασίλη Οικονόμου, με τίτλο, «Τα χαιρετίσματά μου»!

Στο νέο του τραγούδι, με τίτλο «Τα Χαιρετίσματά Μου», η τριπλέτα της επιτυχίας, είναι αδιαμφισβήτητη, αφού τον εμπιστεύονται, τρεις κορυφαίοι άνθρωποι της μουσικής σκηνής, έκαστος στο είδος του.

Ο Γιώργος Κακοσαίος, που ξεχωρίζει με το ερμηνευτικό αλλά και το συνθετικό του ταλέντο, υπογράφει την μουσική, ο hit maker, Νίκος Σαρρής τους στίχους, ενώ την up tempo ενορχήστρωσή, αλλά και την παραγωγή ο μοναδικός Χρήστος Σαντικάι, με «Τα Χαιρετίσματά Μου», να απογειώνονται, από την μελωδική φωνή, του Βασίλη Οικονόμου!

«Τα Χαιρετίσματά Μου», μία δυναμική ρούμπα, που ξεχωρίζει με τον «φρέσκο» λαϊκό ρυθμό της, κυκλοφορούν από την Panik Platinum, και θα αποτελέσουν, το μουσικό σλόγκαν, του φετινού καλοκαιριού, και όχι μόνο!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares