Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 22:28

Λευτέρης Πανταζής- Devis Xherahu: Σε νέο ελληνοαλβανικό ντουέτο-έκπληξη με την επανεκτέλεση του «Μελαχρινάκι» [vid]

Μετά και την τεράστια επιτυχία που είχαν κάνει πριν από τέσσερα χρόνια, με την επανεκτέλεση του «Μ’ αγαπάς, σε αγαπώ πολύ», απολαμβάνοντάς τους στο ντουέτο, «A me do...Un'te dua shum», που έχει ξεπεράσει τα 20.000.000 προβολές στο Youtube, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Devis Xherahu, ενώνουν εκ νέου, τις δυνάμεις τους.

Ο δημοφιλής Έλληνας ερμηνευτής, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε για μία ακόμη φορά το ναι, στον γνωστό Αλβανό τραγουδιστή, που κάνει τεράστια καριέρα στην γείτονα χώρα, για να ερμηνεύσουν, εκ νέου, ένα ανεβαστικό ντουέτο, που αναμένεται να κάνει μεγάλο χαμό.

Πρόκειται, για το διάσημο «Μελαχρινάκι» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, που σε αλβανικούς στίχους του Jorgo Papingjl και με την up tempo ενορχήστρωση του Avet Kizirian, το απολαμβάνουμε ως «Μελαχρινάκι-Ezmerka Ime», από το «πάντρεμα» των φωνών, του Λευτέρη Πανταζή και του Devis Xherahu!

Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ-υπερπαραγωγή, ο Λευτέρης Πανταζής, έκανε ταξίδι αστραπή στην Αλβανία, και πιο συγκεκριμένα στο Δυρράχιο, όπου τα γυρίσματα έγιναν, στο 5αστερο «Diamma Resort»! Σε μία σκηνοθετική ιδέα του ίδιου του Devis Xherahu, και υπό την καθοδήγηση πάντα του επιστήθιου φίλου του και χρόνια μέντορά του Λευτέρη Πανταζή, η οπτικοποίηση του, «Μελαχρινάκι-Ezmerka Ime», είναι άκρως ανεβαστική, με την συμμετοχή πανέμορφων χορευτριών, σε χορογραφίες της Marsela, αλλά και με την specia guest star συμμετοχή, μίας από τις διασημότερες παρουσιάστριες της Αλβανίας.

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Devis Xherahu, τραγουδούν για το δικό τους «Μελαχρινάκι-Ezmerka Ime», το οποίο υποδύεται, η πανέμορφη Hygerta Sako, που έχει στεφθεί ως Μις Αλβανία, ενώ αποτελεί, μία από τις σημαντικότερες κυρίες της αλβανικής τηλεόραση, ούσα από τις περιζήτητες και ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες!!

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares