Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 09:56

Evgenia: Στην Ελλάδα για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού με την υπογραφή Τουρατζίδη-Tsiko

Στην Ελλάδα από την Αμερική, όπου ζει και εργάζεται, ως ερμηνεύτρια, αλλά και διευθύντρια του Mad World και του Ellas Tv Max, βρίσκεται η Evgenia.

Mετά και την ολοκλήρωση, του sold out live tour στην Αμερική, όπου πραγματοποίησαν, με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Βασιλική Νταντά, η Evgenia, ετοίμασε τις βαλίτσες της, για την χώρα μας, για τα νέα της μουσικά βήματα, αλλά και για να δώσει το παρών της, στα Mad Awards!

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, που από την όπερα και το κλασσικό τραγούδι, βρέθηκε να υμνεί την ελληνική μουσική, και να υπηρετεί, το ποπ-λαϊκό πεντάγραμμο, μετά από μία σειρά επιτυχιών, όπως το (Όχι Ευχαριστώ, Το Μαξιλάρι, κ.α), με εκατομμύρια προβολές στο Youtube, και, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, πριν από λίγες μέρες, βρέθηκε στο στούντιο του γνωστού μουσικοσυνθέτη και παραγωγού, στη Θεσσαλονίκη, για την ηχογράφηση , του νέου τους τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Φεγγάρι μου», σε στίχους της Jenny Tsiko, σε άκρως καλοκαιρινούς, και up tempo ρυθμούς, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, θες να το χορεύεις. Η Evgenia, με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωνή της, απογείωσε τον ρυθμό, και το ακουστικό αποτέλεσμα, που θα απολαύσουμε σε λίγο καιρό, σε συνδυασμό και την οπτικοποίησή του, σε ένα βίντεοκλίπ-υπερπαραγωγή, και με πρωταγωνιστή, πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, θα κλέψει μουσικά, την παράσταση!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares