Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 09:47

Χρίστος Αντωνιάδης-Άννα Καπόνε Πάπας: Συνεργασία-έκπληξη στο πιο μελωδικό, ερωτικό ντουέτο (βίντεο)

Ο Χρίστος Αντωνιάδης, έδειξε τον τρόπο, στην Άννα Καπόνε Πάπας, και το αποτέλεσμα, είναι μοναδικό και άκρως μελωδικό, στο ντουέτο τους, με τίτλο «Δείξε μου εσύ τον τρόπο»!

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, από την πρώτη στιγμή, που άκουσε την εντυπωσιακή φωνή της πολλά υποσχόμενης ερμηνεύτριας, αλλά και τους στίχους και τη μουσική, του τραγουδιού, εκφράζοντας του, την επιθυμία της, να το ερμηνεύσουν από κοινού, είπε, χωρίς δεύτερη σκέψη το «ναι».

Με μία τεράστια εμπειρία στο μουσικό στερέωμα, ο Χρίστος Αντωνιάδης, θέλοντας να στηρίξει και έμπρακτα, μία νέα, αλλά πολύ σπουδαία ερμηνεύτρια, με σημαντικές μουσικές σπουδές στο βιογραφικό της, ένωσε τη φωνή του, με τη δική της, και το «Δείξε μου εσύ τον τρόπο», απογειώθηκε.

Σε μουσική της Άννας Καπόνε Πάπας, στίχους του Παναγιώτη Βαβίλη και ενορχήστρωση του Νίκου Κριτσέλη, αυτό το ντουέτο, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε συνεπαίρνει, με την μελωδία του αλλά και τα μηνύματά του.

Όπως το μουσικό, εξίσου εντυπωσιακό όμως, είναι και το οπτικό αποτέλεσμα, σε ένα αισθαντικό βιντεοκλίπ, με την υπογραφή του Jim Georgantis, με τον Χρίστο Αντωνιάδη, και την Άννα Καπόνε Πάπας, να μας δείχνουν, τον τρόπο… για τον απόλυτο έρωτα!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares