Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 10:34

Μελάς, Τερλέγκας, και Ζαζόπουλος, πριν την λαμπερή πρεμιέρα τους την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στο Vegas Live Stage!

Η διασκέδαση, γίνεται καθαρά, αντρική υπόθεση! Αποτελούν αναμφισβήτητα, το απόλυτο λαϊκό σχήμα, που από το πρώτο κιόλας άκουσμα, αυτής της συνεργασίας-μεγατόνων, στο Vegas Live Stage, προκλήθηκε μεγάλη συζήτηση, στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της νυχτερινής Αθήνας.

Τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες, με τεράστια καριέρα, μετρώντας πολλά χιλιόμετρα στον χώρο του πενταγράμμου, και με επιτυχίες, διαχρονικές στον χρόνο, για πρώτη φορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα μουσικό «πάντρεμα», που θα γίνει ο ορισμός του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, και του κεφιού, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Ζαφείρης Μελάς, ο Βασίλης Τερλέγκας, και ο Αλέκος Ζαζόπουλος, από την Πέμπτη 10 Μαρτίου, και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, θα πρωταγωνιστούν στο «Vegas Live Stage» στον Ταύρο, που θα γίνει, το hot spot, του κόσμου, που «διψάει», για αληθινή διασκέδαση, όπως παλιά!

Οι τρεις καλλιτέχνες, μην κρύβοντας την χαρά τους για αυτή τη συνεργασία, και με την χημεία τους να έχει ταιριάξει από την πρώτη στιγμή, πριν από λίγες μέρες, φωτογραφήθηκαν για την αφίσα τους, από τον Κώστα Πρόφη, και δεν σταμάτησαν στιγμή, να πειράζουν ο ένας τον άλλον, και να γελάνε!

Το «Μ.Τ.Ζ», που προκύπτει από τα αρχικά τους, Μελάς-Τερλέγκας-Ζαζόπουλος, από την Πέμπτη 10 Μαρτίου, θα αποτελέσει, το σύνθημα, των καθαρόαιμων διασκεδαστών!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares