Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 19:43

Εvgenia: Από την Αμερική σαρώνει στην Ελλάδα, «στοχεύοντας» επιτυχώς 2.000.000 Youtube προβολές σε ένα μήνα

Το γιορτάζει, και δεν σταματάει στιγμή, να ευχαριστεί δημοσίως, τον κόσμο, τόσο σε Ελλάδα, όσο και στην Αμερική, όπου ζει, αφού, μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, αγκάλιασαν με αγάπη και με περισσότερες από 2.000.000 προβολές στο Youtube, το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Όχι Ευχαριστώ»!

Η Εvgenia, με καταγωγή από την Βουλγαρία, και ζώντας στην Αμερική, τα τελευταία χρόνια, σημειώνει μία σπουδαία καριέρα και στην Ελλάδα. Με ένα σπουδαίο βιογραφικό σπουδών πάνω στη μουσική, και με ειδίκευση στην όπερα και το κλασσικό ρεπερτόριο, την κέρδισε η αγάπη της για την ελληνική μουσική, και το λαϊκό τραγούδι. Για αυτό και αποφάσισε, η μουσική της πορεία, να είναι στα ελληνικά, και η σύμπραξή της, σε δύο τραγούδια, με τον Μιχάλη Τουρατζίδη, στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Όπως στην προηγούμενη συνεργασία τους, έτσι και σε αυτή, το «Όχι, Ευχαριστώ», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, που κυκλοφόρησε από τη Spicy Music, υπό την σωστή καθοδήγηση του παραγωγού της, Mario Pappas, κατάφερε με τον ρυθμό του, τους στίχους του, αλλά και το ταπεραμέντο της ιδιαίτερης φωνής της Evgenia, να πετύχει τον στόχο του, με περισσότερες από 2.000.000 προβολές στο Youtube, μέσα σε ένα μήνα!

Η Εvgenia, όπως και στην απόκτηση του πρώτου εκατομμυρίου, έτσι και τώρα, που συμπληρώθηκε το δεύτερο εκατομμύριο, μαζί με τους συνεργάτες της, έκαναν μία μεγάλη γιορτή στην Φλόριντα, όπου γλέντησαν δεόντως την επιτυχία τους, ετοιμάζοντας παράλληλα τις βαλίτσες τους, για να έρθουν σε λίγες μέρες στην Ελλάδα, για πολύ όμορφες μουσικές εκπλήξεις, που ετοιμάζουν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares