Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 11:31

Ζαρίφη-Πανταζής σε ένα «ντουέτο» club remix δια χειρός Valentino- Πάρτε μία πρώτη γεύση

Τις φωνητικές τις ικανότητες, μας αποδεικνύει η Κατερίνα Ζαρίφη, που είπε το «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη, να συμμετάσχει ως τραγουδίστρια, στην συλλογή «Panik in The Club», που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, με την υπογραφή του Dj Valentino.

Πρόκειται για μία μοναδική συλλογή, που θα κυκλοφορήσει από την Panik, και θα περιλαμβάνει, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των καλλιτεχνών της, «πειραγμένες», από τον επιτυχημένο dj, που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή σελίδα στην ελληνική μουσική σκηνή, σε μία παραγωγή του Χριστόδουλου Σιγανού και του Γιάννη Ιερεμία.

Το τι «παντρέματα», μεταξύ των μεγαλύτερων ονομάτων του πενταγράμμου, σε εκρηκτικά και μοναδικά remix, έχουμε να απολαύσουμε, δεν περιγράφεται! O Dj Valentino, θέλοντας να μας δώσει μία μικρή γεύση, αυτού του έρχεται και θα προκαλέσει πανικό στα club, ανάρτησε ένα μικρό απόσπασμα, από το «πειραγμένο ντουέτο», της Κατερίνας Ζαρίφη με τον Λευτέρη Πανταζή, και το αποτέλεσμα, είναι ξεσηκωτικό.

«Τι γλυκός πειρασμός, θα μας κάψει ο Θεός… Το πα στον παπά, αμάρτησα, αμάρτησα», τραγουδούν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Λευτέρης Πανταζής, και απογειώνουν τον ρυθμό, στο must-have, club-edition, δια χειρός του μετρ Valentino.

 

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares