Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 13:24

Eιρήνη Σωτήρη: Από το ποδόσφαιρο και το «The Voice», στο «Να μείνεις εδώ» (βίντεο)

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, η Ειρήνη Σωτήρη, κάνει τη δυναμική της είσοδο στο μουσικό στερέωμα, και μας συστήνεται δισκογραφικά, με το «Να μείνεις Εδώ», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Δήμου, που μόλις κυκλοφόρησε από την «Just Do It Production».

Η σχέση της με το τραγούδι καρμική, με τη ζωή, να την οδηγεί, στους δρόμους του πενταγράμμου. Με το ποδόσφαιρο να κυλάει στις φλέβες της, ούσα κόρη ενός από τους πιο γνωστούς τερματοφύλακες της Αλβανίας, από μικρή εκδήλωσε το ταλέντο της, σε αυτό. Στην ηλικία των 11, κατάφερε να μπει σε μία ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης, ξεχωρίζοντας για τη μαεστρία της στην μπάλα, ως δεξί μπακ αλλά και στην άμυνα, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στο στήθος, την κράτησε μακριά, από τα γήπεδα… οδηγώντας την, στα «γήπεδα» του πενταγράμμου.

Οι πρώτες live εμφανίσεις, σε στέκια της Θεσσαλονίκης, την ώθησαν στα 16 της, να δηλώσει συμμετοχή στο «The Voice», όπου μεταξύ χιλιάδων συμμετεχόντων, κατάφερε να φτάσεις στους 30, και να κερδίσει τις καλύτερες κριτικές. Μία επίσκεψή της όμως τον Φεβρουάριο, στο στούντιο ηχογράφησης της «Just Do It Production», όπου βρέθηκε να κάνει ένα demo του Γιώργου Δήμου, με σκοπό να σταλθεί ως τραγούδι, σε μεγάλη και καταξιωμένη τραγουδίστρια, στάθηκε η αφορμή, να υπογράψει η ίδια συμβόλαιο, με την δισκογραφική εταιρία, αφού άπαντες, εξεπλάγησαν με τη φωνή της.

Αποτέλεσμα αυτή της καρμικής συνάντησης, είναι το πρώτο της τραγούδι της Ειρήνης Σωτήρη, που κυκλοφόρησε από την «Just Do It Production», με τίτλο, «Να Μείνεις Εδώ», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Δήμου, ενορχήστρωση του Μιχαήλ Κυριακού, και με την σκηνοθετική επιμέλεια, του Νίκου Αντωνιάδη και της Κατερίνας Κινέζου.

Κατηγορία LIFESTYLE

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares