Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 12:03

Evgenia: Το δημόσιο ευχαριστώ και η αποκάλυψη για σκληρή παρενόχληση από νυχτερινό επιχειρηματία

Ζώντας στην Αμερική τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπου εργάζεται ως δασκάλα φωνητικής, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις live εμφανίσεις της, και ολοκληρώνει όμορφα τραγούδια, όπως και το τελευταίο της με τίτλο «Θα με Ζητάς», που ξεπέρασε τις 1.300.000 προβολές στο Youtube, η Εvgenia, απασχολεί έντονα τα ελληνικά ΜΜΕ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εφημερίδα, και πιο συγκεκριμένα στο «Παρασκήνιο», η βουλγαρικής καταγωγής ερμηνεύτρια, που χρόνια τώρα υμνεί το ελληνικό τραγούδι, θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τον Μιχάλη Τουρατζίδη και τη Βίκυ Γεροθόδωρου, που της έδωσαν απλόχερα ένα τόσο σπουδαίο τραγούδι, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει, πώς μέσα από την εμπειρία της ως τραγουδίστρια σε μπουζούκια, βίωσε με μεγάλος κόστος, την σκληρή παρενόχληση από τον νυχτερινό επιχειρηματία, του κέντρου που εργαζόταν.

Πώς αισθάνεσαι που σε εμπιστεύτηκαν δύο μεγάλα κεφάλαια της ελληνικής μουσικής, ο Μιχάλης Τουρατζίδης και η Βίκυ Γεροθόδωρου;

«Αισθάνομαι ευλογημένη. Ο κόσμος που ζηλεύει, νομίζει ότι όλα γίνονται με λεφτά. Μεγάλο λάθος. Ονόματα όπως ο Μιχάλης Τουρατζίδης, και η Βίκυ Γεροθόδωρου, ψάχνουν να βρουν κάτι ιδιαίτερο στον τραγουδιστή που θα ερμηνεύσει το τραγούδι τους, για να μπορεί να το υποστηρίξει σωστά. Οι στίχοι, της υπεροχής Βίκυς Γεροθόδωρου με έχουν περιγράψει απόλυτα. Βαθιά μέσα από την καρδιά μου, οφείλω και στους δύο, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τους οφείλω ένα μεγάλο, δημόσιο ευχαριστώ. Όπως νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους συνεργάτες μου, τη δισκογραφική μου εταιρία Spicy Music, τους μαθητές μου, για την στήριξη, αλλά και τον παραγωγό μου, Μάριο Παππά, που αντέχει τις ιδιοτροπίες μου».

Δέχτηκες ποτέ ανήθικη πρόταση για να ανέβεις επαγγελματικά;

«Δυστυχώς ήταν μία τραυματική εμπειρία αυτή για μένα. Μια σκληρή σεξουαλική παρενόχληση, και μία ανήθικη πρόταση του τότε αφεντικού μου στο νυχτερινό κέντρο που εργαζόμουν, που όταν του αρνήθηκα επανειλημμένα, έχασα τη δουλειά μου. Και σαν μην έφτανε αυτό, ο εν λόγω «άνθρωπος», αν μπορώ να τον χαρακτηρίσω έτσι, για να με εκδικηθεί, πλησίασε τότε τον σύντροφό μου, και του είπε πώς είχα υποκύψει, είχα δεχτεί την ανήθικη πρότασή του. Τον πίστεψε δυστυχώς, γιατί είχαν οικογενειακή σχέση. Έτσι έχασα και το αγόρι που είχα ερωτευτεί».

Υπάρχει κάτι ακραίο που έχεις βιώσει στη νύχτα;

«Έχω ζήσει και έχω δει πολλά στη νύχτα. Μου έχει τύχει μέχρι και να φύγω κρυφά από την πίσω πόρτα».

Ποια είναι τα επόμενα μουσικά σου σχέδια;

«Επόμενα σχέδια για φέτος, τρία καινούργια τραγούδια. Ταξίδι στην Ελλάδα για να μπορώ να γνωρίσω και από κοντά τους υπέροχους ανθρώπους που με εμπιστεύονται».

Κατηγορία LIFESTYLE
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares