Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 11:48

Spooky: Το hip hop «Πλάνο» του με δύσκολα βιώματα και το τραγούδι στη μνήμη της γιαγιάς του [vid]

Σε πρώτο «Πλάνο», ο Spooky, μέσα από ένα ολοκληρωμένο album, με τίτλο «Spooky-To Πλάνο», καταθέτει μέσα από τον σκληροπυρηνικό στίχο του και τον hip hop ρυθμό του, τα βιώματά του, αλλά και όλα όσα αντιλαμβάνεται να εξελίσσονται στην κοινωνία, μέσα από τα δικά του μάτια.

Ένας ανήσυχος νέος, ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, με καταγωγή από την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, πάει ενάντια σε κάθε τι κατεστημένο, και μεταφέρει στη μουσική του, τις εσωτερικές του ανησυχίες στις μέρες που ζούμε.

Κυκλοφορώντας το νέο του album από την «Just Do It Productions», στόχος του είναι, να αγγίξει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, και να διοχετεύσεις τους προβληματισμούς του. Πηγή έμπνευσής του, για την δημιουργία αυτού του album, δεν είναι άλλα από τα βιώματά του, καθώς εικόνες και μνήμες από τα παιδικά του χρόνια, αλλά και εσωτερικές ανησυχίες χρόνων, που σιγόβραζαν μέσα του, ως «καζάνι», έτοιμο να «εκραγεί».

Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν τα ιδανικά και συνηθισμένα όπως ενός παιδιού, μιας και είναι παιδί χωρισμένων γονιών. Τον ρόλο του γονέα και της οικογένειας αναλάβανε ο παππούς και η γιαγιά του στους οποίους όπως δηλώνει τους οφείλει πάρα πολλά, για τα εφόδια και τις αξίες που του έδωσαν.

 Παιδικό όνειρο ήταν να γίνει επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και την πρώτη του επιτυχία την συναντάει στην ηλικία των 16 ετών όταν η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης είδε το ταλέντο του και τον αγόρασε από τον ΕΟ Σταυρούπολης. Δυστυχώς ο αθλητισμός έπρεπε να μπει σε δεύτερη μοίρα και αυτό γιατί έχοντας την ανάγκη να είναι ανεξάρτητος οικονομικά ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία ως διανομέας (delivery) καφέ για τα προς το ζην, όπου εργάζεται ως και σήμερα.

Η μουσική «έκρηξη» έγινε μέσα από «Το Πλάνο», όπου ο Spooky υπογράφει τους στίχους, ενώ τις μουσικές παραγωγές και τις συμμετοχές, υπογράφουν σημαντικά ονόματα της Hip-Hop μουσικής σκηνής, όπως οι, Λόγος Απειλή, Sub, Eversor, Troufone, Still 212, IMBLUE και Phaser Heartless.

Το album «Το Πλάνο», που κυκλοφόρησε από την «Just Do It Productions», o Spooky το αφιερώνει στην γιαγιά του την οποία έχασε λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του και την ευχαριστεί για άλλη μια φορά για όσα του δίδαξε, όπως ένα από αυτά είναι να μην το βάζει κάτω.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares