Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 16:39

Δέσποινα Μοίρου: Υποψήφια για oscar στο πλευρό του οσκαρικού σκηνοθέτη Ridley Scott και σε ρόλο-θρίαμβο στη νέα του ταινία «Life In a Day»

Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε το 2021 για τη Δέσποινα Μοίρου, και την απόλυτη καταξίωση και επιβράβευση, αφού ο διάσημος οσκαρικός σκηνοθέτης Ridley Scott, την επέλεξε για τη νέα του ταινία με τίτλο «Life in a Day»….

Εκπληρώνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της, και βάζοντάς την ολοταχώς στον δρόμο για τα Oscars, αφού η ταινία, θα είναι υποψήφια στα φετινά Oscars… Ο Ridley Scott, είναι αναμφισβήτητα, ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες παγκοσμίως, έχοντας βάλει την σφραγίδα επιτυχίας του, από το αριστουργηματικό «Blade Runner», στη «Θέλμα και Λουίζ», στην υπερπαραγωγή «Alien», αλλά και ως τον «Μονομάχο», μη σταματώντας να συνεπαίρνει το κοινό, με τις κινηματογραφικές του περιπέτειες, ενώ έχει κερδίσει τον τιμητικό τίτλο «Σερ», όταν χρίστηκε ιππότης από την βασίλισσα της Αγγλίας, για την προσφορά του στη βρετανική και παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία.

Έτσι η χαρά της Δέσποινας Μοίρου, όταν άνοιξε το email της, διαβάζοντας ότι την επέλεξε για τη νέα του ταινία με τίτλο «Life in a day», για το υποκριτικό αλλά και σκηνοθετικό της ταπεραμέντο, μεταξύ 480.000 συμμετεχόντων ηθοποιών και σκηνοθετών, από όλο τον κόσμο, ήταν απερίγραπτη, νιώθοντας οι κόποι μιας ζωής και σκληρής εργασίας στην Αμερική, να δικαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Ο Άγγλος σκηνοθέτης, που έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας, αναζητούσε τους πιο ταλαντούχους, τόσο στην σκηνοθεσία όσο και στην ερμηνεία.

Να αναφέρουμε ότι η Δέσποινα Μοίρου, έχει ολοκληρώσει σπουδές σκηνοθεσίας στο Los Angeles, με master στα φιλμ του Τσάρλι Τσάπλιν και του Γούντι Άλεν, έχοντας καλούς άσους στο μανίκι της, που εντυπωσίασαν, τον Ridley Scott, όταν είδε μαζί με την ομάδα του, τα βίντεο που του έστειλε, όπου χωρίς δεύτερη σκέψη, την κατέταξαν στα εξαιρετικά ταλέντα!

Για να πάρει τον πολυπόθητο ρόλο, η Δέσποινα Μοίρου, χρειάστηκε να γυρίσει και να του στείλει, 45 βίντεο μέσα σε 24 ώρες, υποδυόμενη στιγμές της καθημερινότητάς, της δουλειάς της, με πολλούς μονόλογους και stand up comedy δυνατές στιγμές, υποδυόμενη την Marilyn Monroe, την Luccile Ball, τον Ozzy Osbourne, τον Freddie Mercury και άλλους. Κερδίζοντάς τον, με τις γωνίες λήψης που έκανε με την κάμερά της, αλλά και με τους ευρηματικούς αυτοσχεδιασμούς της, στις ατάκες που της είχαν δοθεί. Βασικός όρος ήταν τα 45 βίντεο, να γυριστούν και να σταλούν μέσα σε ένα 24ωρο, να είναι πρωτογενή και να μην έχουν εμφανιστεί πουθενά αλλού, και σε συνδυασμό με το ταλέντο της, η Ελληνίδα διεθνής ηθοποιός, κατάφερε να πάρει τον ρόλο, από τον σκηνοθέτη-θρύλο του Hollywood, μαζί με την σπουδαία αναγνώρισή του.

Ήδη η ανακοίνωση της ταινίας του Ridley Scott, κάνει τον γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως, φιγουράρει στα μεγαλύτερα site του κόσμου, ενώ στις 31 Ιανουαρίου, η Δέσποινα Μοίρου, μαζί με όλο το επιτελείο της ταινίας, θα δώσουν διαδικτυακή συνέντευξη τύπου στα μεγαλύτερα αμερικανικά έντυπα, site, αλλά και κανάλια, όπως το CBS, NBC, Variety, Guardian, Telegraph, NY Times και άλλα.

Η νέα ταινία του Ridley Scott με τίτλο «Lile in α day», με τη δική μας Δέσποινα Μοίρου, στο πρωταγωνιστικό καστ, κάνει πρεμιέρα την 1η Φεβρουαρίου στο «Sundance Film Festival» του Robert Redford!

Η Δέσποινα Μοίρου, πλέει πραγματικά σε πελάγη ευτυχίας, αφού δεν είναι και λίγο να σε επιλέγει ένας τόσο σπουδαίος σκηνοθέτης να πρωταγωνιστήσεις και να συν-σκηνοθετήσεις σε ένα οσκαρικό φιλμ, και να ξεκινάει την χρονιά σου, με υποψηφιότητα για Oscar! Είναι η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός που, με την εργασιομανία της, την ευφυΐα της και το ταλέντο της, κατάφερε κάτι τόσο σπουδαίο, και σε μια ταινία που θα είναι υποψήφια για Oscars, να βρεθεί σε διπλό ταμπλό, αυτό της σκηνοθέτη και της ηθοποιού, για να κερδίσει, γιατί όχι, το πρώτο της Oscar. Της το ευχόμαστε!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares