DARZENTAS_MESA
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 16:24

Έκλεψε την παράσταση ο μικρός «Σέργιος» από τη Σαντορίνη στον Αρναούτογλου [vid]

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Σπύρος Ντούγιας, που υποδύεται τον μικρό «Σέργιο» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο μικρός Σπύρος Ντούγιας που έχει καταγωγή από τη Σαντορίνη έκλεψε τις εντυπώσεις με την αθωότητα και την παιδικότητά του, ενώ μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση και ανέφερε πώς μπήκε στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Εγώ είχα παίξει και στο Αν Ήμουν Πλούσιος. Είχα παίξει σε πολλές διαφημίσεις κι είπαν να με δούνε σε αυτήν τη σειρά. Ήρθα εδώ το στούντιο Κάπα και μπήκα μέσα και ήμουν πολύ ντροπαλός. Ήμουν με την Κατερίνα Γερονικολού».

«Δεν έχω άγχος. Τα θυμάμαι τα λόγια. Είμαι ο μόνος που δεν διαβάζω τα λόγια μου, όλοι οι άλλοι τα διαβάζουν», δήλωσε ο Σπύρος Ντούγιας, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να πει τα λόγια από την τελευταία σκηνή που γύρισε και το έκανε, λέγοντας:

«Μαμά μπαμπά κοιτάξτε τι δώρο μου έφερε ο παππούς, το τρενάκι που ήθελα κι ένα φτερό Ινδιάνου».

Μάλιστα, ο μικρός Σπύρος «κατήγγειλε» πως η 12χρονη αδελφή του βλέπει GNTM και δεν τον αφήνει να δει «Άγριες Μέλισσες», γι’ αυτό και έχει δει μόνο μία φορά τον εαυτό του να παίζει στη σειρά, ενώ ζήτησε και μία χάρη από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Να δώσει 10 ευρώ παραπάνω στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν.

Κλείνοντας, ο Σπύρος Ντούγιας ανέφερε: «Είναι καλύτερο να είσαι φτωχός παρά πλούσιος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο

Πηγή: in.gr

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares