Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 12:36

Τεράστια επιτυχία για τα απογευματινά μπουζούκια στο Μπουρνάζι : Πρεμιέρα Δασκουλίδη-Καρουσάκη-Σαμπρίνα- Vegas (εικόνες)

Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα του Bodega στο Περιστέρι , με τον κόσμο να δίνει το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και της Κυριακής,  το δυναμικό παρών του και την ψήφο εμπιστοσύνης του, στα απογευματινά μπουζούκια, έτσι όπως διαμορφώθηκαν, λόγω κορωνοϊού!

Από τις 7 μέχρι και τις 12, ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη, η Σαμπρίνα, οι Vegas και ένα επιτελείο ταλαντούχων καλλιτεχνών, παρουσίασαν το πιο φρέσκο, μοντέρνο και ανεβαστικό πρόγραμμα, εκτοξεύοντας στο Περιστέρι, το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη! 

Το ολοκαίνουργιο Bodega, που μετακόμισε από την Πετρούπολη στην καρδιά του Περιστερίου, κέρδισε το στοίχημα της επιτυχίας αλλά και τα συγχαρητήρια όλων, για τον υπέροχο χώρο του, τα φώτα και τον ήχο, ακολουθώντας πίστα όλα τα μέτρα ασφαλείας που ορίζει ο νόμος, με όλους τους θαμώνες, να υποβάλλονται σε θερμομέτρηση, κατά την είσοδό τους στο νυχτερινό κέντρο !

Ο απογευματινός παλμός του Bodega, θα «χτυπάει» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ!

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares