Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 22:05

Η πατάτα Νάξου εξαντλήθηκε, προσοχή στις απομιμήσεις

Στην διάρκεια (και) της φετινής καλοκαιρινής περιόδου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό Πατάτας Νάξου Π.Γ.Ε. που καλλιεργούν οι παραγωγοί του νησιού μας.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ευχαριστεί τους Ναξιώτες πατατοπαραγωγούς που για άλλη μια χρονιά εμπιστεύθηκαν στην Ε.Α.Σ. την σοδειά τους αλλά και τους καταναλωτές, οι οποίοι τίμησαν με την προτίμησή τους αυτό το πολύτιμο και πιστοποιημένο προϊόν της ευλογημένης ναξιώτικης γης.

Παράλληλα, ανακοινώνει ότι, προς το παρόν, δεν είναι δυνατή η διάθεση Πατάτας Νάξου Π.Γ.Ε. στην αγορά από την ίδια την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, καθώς τα αποθέματά της έχουν εξαντληθεί. Εκτιμάται, ότι η διάθεση φρέσκιας πατάτας Νάξου θα είναι εκ νέου δυνατή τον Δεκέμβριο του 2022.

Τέλος, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές και τους ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζουν πατάτα Νάξου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι θα πάρουν το σωστό προϊόν κι όχι... απομιμήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πατάτες Νάξου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου μπορεί κανείς να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 2285025340, καθώς και στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram (easnaxou).

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares