Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 21:25

Νάξος: Διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γυναίκες Μαζί Δυνατές

Ο Οργανισμός «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» και η Οργάνωση Strong Me | Κίνημα για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνουν στις 19-20 Μαρτίου 2022 διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο: «Γυναίκες Μαζί Δυνατές».

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Μαρίου στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Νάξου «Μ. Γλέζος». Θα μιλήσουν:

· Ασπασία Θεοφίλου: (Ιδρύτρια της οργάνωσης Strong Me)

· Μαρία Ζουριδάκη, επιζώσα έμφυλης βίας

· Μαρία Τζουμάκα, Δικηγόρος (Ποινικό, Αστικό Δίκαιο)

· Ευθυμία Αδαμίδου, Συστημική / Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση διαχρονικών στοιχείων για την έμφυλη βία και θα συζητηθούν θέματα όπως οι μορφές, τα σημάδια και η αντιμετώπιση της έμφυλης βίας, οι επιπτώσεις και οι κίνδυνοί της σε σωματικό, ψυχολογικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, οι επιπτώσεις της πανδημία COVID-19 στα περιστατικά, η αντιμετώπιση φαινομένων βίας κ.α..

Τη δεύτερη μέρα του προγράμματος, σε προστατευμένο και διακριτικό περιβάλλον, θα μπορεί να συζητηθεί με εχεμύθεια οποιοδήποτε θέμα θέλει να μοιραστεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον Covid-19.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares