DARZENTAS_MESA
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 12:35

Σαντορίνη: Ανοίγει στις 3 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ΔΑΠΠΟΣ

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για δεύτερη χρονιά φοράει τα γιορτινά του και προσκαλεί κάθε παιδί και κάθε οικογένεια να επισκεφτεί το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» της Σαντορίνης.

Από τις 3 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 3 Ιανουαρίου 2022, τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» θα έχουν το δικό τους χώρο στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να γίνουν μέρος της μαγείας των Χριστουγέννων.

Παγοδρόμιο, Καρουζέλ, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και πολλά ακόμα παιχνίδια θα διαμορφώσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στέκεται δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες του νομού των Κυκλάδων θέλοντας να φέρει ακόμα πιο κοντά τους κατοίκους των νησιών μας που θα επιλέξουν να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους εντός του νομού.

Στην πιο μαγική γιορτή του χρόνου, όπου ακόμα και ο Άη Βασίλης δεν μπορεί να αντισταθεί δίχως να περάσει από το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», ευελπιστούμε να δούμε στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22860 – 24828, να επικοινωνείτε μέσω του e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.dappos-santorini.com.

Christmas Post

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares