DARZENTAS_MESA
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 10:57

ΔΑΠΠΟΣ: Είστε όλοι καλεσμένοι στο… γάμο του Τσέχωφ

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και η Θεατρική Ομάδα Θήρας «Εν οδώ» συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στις 23 & 24 Οκτωβρίου 2021 στο πανηγυρόσπιτο κάτωθεν του Αγ. Παϊσίου στη Μεσαριά για να παρευρεθείτε σ’ έναν εντελώς απρόσμενο… γάμο!

Ο Αντώνης Γάκης σκηνοθετεί και μας παρουσιάζει με έναν μοναδικό τρόπο το «γάμο» του Άντον Τσέχωφ. Πρόκειται για μια κωμωδία μιας πράξεως, γραμμένη το 1889, όπου με αφορμή μια δεξίωση γάμου - ο Τσέχωφ με έναν εύθυμο και ανάλαφρο τρόπο - σατιρίζει το μέσο Ρώσο και τη δίψα του για αξιώματα και τιμές.

Ουσιαστικά στο θεατρικό αυτό έργο ξεγυμνώνεται η επίπλαστη αριστοκρατία και τα έθιμα της εποχής που κράτησε έως πρόσφατα και στη χώρα μας, με την προίκα να πρέπει να συντροφεύει τη νύφη και την παρουσία αξιωματούχων πολιτικών - υψηλής κοινωνίας – να αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνική αναγνώριση της οικογένειας.

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη, ωστόσο τις δύο αυτές ημέρες θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συλλογή σχολικών ειδών, τα οποία θα διανεμηθούν στα σχολεία του νησιού μας.

Ώρα έναρξης: 20.30

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6972010441

Ο Γάμος Τσέχωφ

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares