Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 22:02

Δημήτρης Καρούσης: Το Superferry 2 είναι η σούπερ έκπληξη του καλοκαιριού

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι το τουριστικό προϊόν και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ανάπτυξη του η εύκολη και άνετη μετακίνηση εξυμνεί ένα νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο το οποίο φέτος έχει δώσει ένα δυνατό συν στα νησιά που εξυπηρετεί.

Ο λόγος για τον επιτυχημένο Ναξιώτη διαφημιστή, Δημήτρη Καρούση, ο οποίος μετά την εμπειρία του ταξιδιού του προς τη Νάξο με το Super Ferry 2, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook πολύ θερμά λόγια για την άνεση του πλοίου και την ιδανική γραμμή που εξυπηρετεί.

KAROUSIS EKLOGES

Η ανάρτηση του στο facebook:

Φιλες και φιλοι σήμερα ταξιδεύω για Ναξο με το Superferry 2 πραγματικά Σούπερ έκπληξη ένα πολυτελέστατο ανακαινισμένο πλοίο πεντακάθαρο με πολύ ωραία σαλόνια με πολύ ωραίες καμπίνες ένα ταξίδι Κρουαζιέρα Άνδρο Τήνο Μύκονο πραγματικά πολύ ωραίο πλοίο καλοτάξιδο κ η καλύτερη ώρα που φεύγει από Ραφήνα τέσσερεις κ μισή το απόγευμα.

Όλη η Αττική όλη Η Ελλάδα έχει γλήγορη Πρόσβαση στη Ραφήνα μέσω της Αττικής οδού. Το πολυβραβευμένο πλοίο Superferry 2 θα βοηθήσει πολύ τις Κυκλάδες στην αύξηση του Τουρισμού. Ολοι οι Κυκλαδιτες και ιδιαίτερα οι Ναξιωτες να ταξιδεύουμε με το πλοίο για να το κρατήσουμε στη γραμμή.

 

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares