Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 23:24

Συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Χώρας Νάξου

Σε εφαρμογή Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεχιστεί η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Χώρας, καθημερινά από τις 20:00 έως τις 6:00.

Ειδικότερα, τα έκτακτα μέτρα που θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται είναι τα εξής:

1.    Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης - στάθμευσης στο τμήμα της παραλιακής οδού Π. Πρωτοπαπαδάκη, από την Alpha Bank έως την είσοδο της μικρής προβλήτας

2.    Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Παπαβασιλείου από τη συμβολή με την οδό Π. Πρωτοπαπαδάκη έως την οδό Ρήγα Φεραίου, με κατεύθυνση προς το 1ο Γυμνάσιο

3.    Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης - στάθμευση στο τμήμα της οδού Αρ. Πρωτοπαπαδάκη από Πλατεία Πέτρου Ευριπαίου - Πρωτοδικείου έως Σ. Παπαβασιλείου.

        Παρακαλούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν τους Περιφερειακούς Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης και να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η άσκοπη χρήση των οχημάτων εντός της πόλης. Προκειμένου να αποκτήσουμε μία φιλική πόλη για τους πεζούς απαιτείται η συμβολή όλων μας.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares