Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 19:09

Η προβολή της Σύρου στην αγορά της Γαλλίας συνεχίζεται δυναμικά.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία μας στo GREEK - FRENCH ALTERNATIVE TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP τον Απρίλιο, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης με το γραφείο του ΕΟΤ στο Παρίσι, φιλοξενήθηκαν στο νησί μας για τρεις ημέρες οι δημοσιογράφοι – bloggers Quentin Lafon & Audrey Absil, τους οποίους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο λιμάνι της Μυκόνου την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σύρο, ο κ. Κουταβάς τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Γάλλων επισκεπτών. Οι δημοσιογράφοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου που αποτελούν και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, καθώς και από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή της την Προϊστάμενη του γραφείου του ΕΟΤ στο Παρίσι κα Δήμητρα Βοζίκη, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και τον διοικητή κ. Μιχάλη Ζουλουφό, καθώς επίσης τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις: Seajets, Gaviotis Travel, Naves Suites, Megaron café, ταξί Σύρου Ερμής, τυροκομείο Ζοζεφίνος, λουκουμοποιία Κόκκαλης, το Δημήτρη Σταυρακόπουλο, τον Αντώνη Πρίντεζη – Greek Scuba και τα εστιατόρια Άλμη, Βαποράκι, Λύσε – Δέσε, Ελληνικό Bistro, Μέλυδρον και 2 Τζιτζίκια στα Αρμυρίκια που συνέβαλαν με τη χορηγική τους διάθεση στην προβολή του νησιού μας στην αγορά της Γαλλίας.

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares