Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 23:23

Επίσκεψη της Κατερίνας Μονογυιού στην Άνδρο

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, επισκέφτηκε την Άνδρο για τον εορτασμό της Παναγίας Θεοσκέπαστης, πολιούχου του νησιού.

Η βουλευτής παρευρέθηκε το πρωί στη Θεία Λειτουργία και το απόγευμα στον Εσπερινό. Στη Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.

Κατα τοποθέτηση της, μέσα στον ιερό ναό, η κ. Μονογυιού ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα στις Ανδριώτισσες και στους Ανδριώτες, και η Παναγία να προστατεύει τους ναυτικούς και να δίνει δύναμη στις γυναίκες τους που μένουν πίσω.

Η Παναγία η Θεοσκέπαστη είναι προστάτιδα ολόκληρου του νησιού της Άνδρου και ιδιαιτέρως των ναυτικών της που αποτελούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της.

Επίσης, η Κατερίνα Μονογυιού είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Άνδρου κ. Λοτσάρη και τον Έπαρχο Άνδρου κ. Λάσκαρη, με τους οποίους συζήτησε για το άνοιγμα του τουρισμού, για την πορεία του εμβολιασμού καθώς και για τα έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν στο νησί της Άνδρου.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τους διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, και πως θα συμβάλει με κάθε τρόπο, από την θέση που υπηρετεί, για να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της Άνδρου.

monogiou andros2

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares