Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 00:09

Μαχαίρωσαν 40χρονο στην παραλία της Σύρου

Σοκ και ταραχή έχει προκαλέσει, στην τοπική κοινωνία το συμβάν που συζητείται σε κάθε παρέα από το μεσημέρι έως αυτή τη στιγμή.

Ο λόγος για το μαχαίρωμα αλλοδαπού άντρα, ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος ενώ περπατούσε μεσημεριανή ώρα αμέριμνος, μαχαιρώθηκε στο στήθος από γυναίκα ίδιας εθνικότητας-Γεωργιανής καταγωγής.

Ο άνδρας τελικά σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά από την καφετέρια Siesta στην παραλία, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (μαζί με την Αστυνομία) το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Οι τελευταίες και πιο πρόσφατες εξελίξεις του συμβάντος αναφέρουν ότι η φερόμενη ως δράστρια, συνελήφθη αργότερα το απόγευμα στην περιοχή της Βάρης και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οσον αφορά τον 40χρονο Γεωργιανό, οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σύρου αλλά η κατάστασή του δε χρήζει ανησυχίας εφόσον δεν κινδυνεύει η ζωή του. Στη συνέχεια όπως φαίνεται όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε το απόγευμα άμεσα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ταυτόχρονα κι ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, διερευνάται από το Τμήμα της Ασφάλειας Σύρου, ενώ οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης, οδηγήθηκαν για ανάκριση στο Αστυνομικό Τμήμα όπως προβλέπει η διαδικασία.

Το περιστατικό έχει αναστατώσει όπως είναι λογικό το νησί και τους κατοίκους του κι όπως συνηθίζεται σε κλειστές κοινωνίες είναι πολλά τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ώρες. Άλλος μιλά για αντιζηλία, άλλος κάνει λόγο για απιστία άλλος αναφέρεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Ολα αυτά είναι απλώς εικασίες αφού τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι στιγμής και η η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Παρακολουθούμε από κοντά το θέμα!

Πηγή: syrospress.gr 

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares