Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 15:34

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στο κινητό σου

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, μέσω της συνεργασίας με την εταιρία Crowdpolicy για τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή CityOnSyros.

Το City On Syros  είναι μια ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή η οποία προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ψηφιακές υπηρεσίες που ενδυναμώνουν τους πολίτες, υποστηρίζουν την τοπική κοινωνία και προωθούν την συμμετοχικότητα.

Μέσα από το City On Syros, ο δημότης έχει πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες όπως ψηφιακές υπηρεσίες, ενημέρωση για χρήσιμες πληροφορίες, προνόμια και παροχές, σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος καθώς και διαδραστικές ειδοποιήσεις. Όλα αυτά διαθέσιμα μέσα από το κινητό για Αndroid & iOS. (Σύνδεσμος download από το κινητό https://cityon.gr/links/syros ).

Οι πολίτες μπορούν μέσω της εφαρμογής να συμμετέχουν με την υποβολή προτάσεων, ιδεών και ανάδειξη προβλημάτων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης. Η συμμετοχή πραγματοποιείται μέσα από mobile app και web πλατφόρμα για μια σειρά από θέματα του Δήμου (π.χ περιβάλλον, τουρισμός, μεταφορές, αδέσποτα, υποδομές) με δυνατότητες αξιολόγησης και κατηγοριοποίησης του περιεχομένου. Με τον τρόπο αυτό, εύκολα και γρήγορα, ο πολίτης μπορεί να ενημερώσει ή/και να κινητοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τις υπηρεσίες του Δήμου στα θέματα που εντοπίζει και να παρακολουθεί την εξέλιξη τους άμεσα, συμβάλλοντας έμπρακτα και ουσιαστικά στην αναβάθμιση της πόλης.

Οφέλη εφαρμογής City On Syros :

  • Άμεση επικοινωνία με τον Δήμο και εξυπηρέτηση με ψηφιακές υπηρεσίες.
  • Συμμετοχή για τη βελτίωση της πόλης.
  • Καταγραφή προβλημάτων στους δρόμους και στις γειτονιές με άμεση ενημέρωση του Δήμου για όλα τα θέματα που αφορούν το νησί μας.
  • Υποβολή προτάσεων και ιδεών.
  • Συμμετοχή σε έρευνες και ερωτηματολόγια.
  • Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και ειδοποιήσεις για επείγοντα περιστατικά.
  • Ενημέρωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις.
  • Δυναμικοί χάρτες και οδηγοί πρόσβασης σε δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως τοπικά καταστήματα, αθλητικοί χώροι, σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος κ.ά.
  • Ενοποιημένη φόρμα 13033 με διαθέσιμες όλες τις επιλογές μετακίνησης.

Στρατηγικός συνεργάτης σε θέματα ψηφιακής στρατηγικής και καινοτομίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης είναι η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, η οποία έχει διακριθεί μέσα από διεθνείς και εθνικές συνεργασίες με Δήμους και Περιφέρειες, την Κεντρική Κυβέρνηση, τον τραπεζικό τομέα και σε μεγάλης κλίμακας δράσεις προώθησης επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην χώρα μας.

Στο επόμενο διάστημα, σχεδιάζονται νέες δυναμικές παρεμβάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου μας.

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares