Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 16:46

Ο συνδυασμός «η Σύρος που Αξίζουμε» καρατόμησε τον Πέτρο Ραουζαίο

Ολοκληρώθηκε το ''έργο'' της καρατόμησης του Πέτρου Ραουζαίου από τον συνδυασμό του «η Σύρος που Αξίζουμε», καθώς μετά την αρχική απόφαση της απομάκρυνσής του από την αθλητική επιτροπή ήρθε η οριστική διαγραφή του από τον συνδυασμό.

Συγκεκριμένα, η διαφορετική φιλοσοφία και η απόφαση του Πέτρου Ραουζαίου να υπηρετήσει την κοινότητα που κατάγεται (Άνω Σύρος) από τη θέση του προέδρου -εξελέγη πρώτος σε ψήφους- χωρίς παραταξιακή συμπεριφορά, αλλά με ανοιχτούς ορίζοντες συνεργασίας, ήταν κάτι που ενόχλησε την παράταξη του κ. Μαραγκού, πράγμα που έφερε την απόφαση της καρατόμησης του, που σημαίνει ότι πλέον χάνει και την ιδιότητα του προέδρου.

Σύμφωνα με τον κ. Ραουζαίο, το έργο που έχει παραχθεί είναι πλούσιο και σύντομα θα υπάρξει απάντηση, η οποία θα είναι αρκετά «σκληρή» για τον συνδυασμό του κ. Μαραγκού.

Η ανακοίνωση:

«Από σήμερα 2/2/2021 ο πρόεδρος της κοινότητας Άνω Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος δεν αποτελεί μέλος της δημοτικής παράταξης «η Σύρος που Αξίζουμε», καθώς διαγράφεται πλέον από τις τάξεις της.

Κατά συνέπεια, δεν μας εκπροσωπεί πλέον στα όργανα και τις επιτροπές του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης στις οποίες συμμετέχει και δεν εκφράζει, γραπτώς ή/και προφορικώς, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο τις θέσεις και τις αρχές της παράταξής μας. Αντιθέτως, με τις πράξεις, τις στάσεις και τις συμπεριφορές του εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνον αυτόν.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινοτικό συμβούλιο της Άνω Σύρου, με γνώμονα την αποφυγή του περαιτέρω ευτελισμού του θεσμού του προέδρου Κοινότητας Άνω Σύρου και την αξιοπρεπή εκπροσώπηση των δημοτών, η συγκεκριμένη και προδιαγεγραμμένη απόφασή μας αποτελεί μονόδρομο».

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares