Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 21:04

Συνεχίζεται με εκατέρωθεν ανακοινώσεις η κόντρα Ραουζαίου - Δαφνά

Μετά τον πρώτο γύρο της κόντρας μεταξύ του Πέτρου Ραουζαίου και του Κώστα Δαφνά, ήρθε και το δεύτερο μέρος με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Διαβάστε τις επιστολές τους:

Η απάντηση του Κώστα Δαφνά στον Πέτρο Ραουζαίο:

Ευχαριστώ τον κ. Πέτρο Ραουζαίο, που απάντησε δια του ηλεκτρονικού τύπου στο δικό μου κείμενο με τίτλο « Με οχυρό την πανδημία, πέσαμε σε απραξία».
Θεωρώ ότι ο διάλογος είναι καλός, εποικοδομητικός και διαφωτιστικός.

Κατ΄ αρχήν έχω υπ΄ όψιν μου αυτά που αναφέρει για την Άνω Σύρο ο κ. Ραουζαίος.

Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, τα έργα που διαφημίζει δεν είναι τόσο σοβαρά, ούτε και τόσο σπουδαία.

Ας αφήσουμε όμως καλύτερα να τα κρίνουν οι δημότες της Άνω Σύρου, αυτοί που έχουν τον τελευταίο λόγο και κρίνουν το έργο και τα λόγια και την πορεία του καθενός.

Ελπίζω ωστόσο, ότι ο συμπαθής κατά τα λοιπά κ. Πέτρος Ραουζαίος να συνέλθει από μόνος του, να ανακτήσει την ψυχραιμία του και να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν φέουδα και φεουδαρχικές νοοτροπίες. Δημοκρατία έχουμε.

Οι ντρίπλες στην πολιτική είναι δύσκολη δουλειά. Γιατί ο κόσμος βλέπει, γνωρίζει και εκτιμά τον καθένα από τις πράξεις του, την συνέπεια και την ευθύτητα. Και όχι από το παλαντζάρισμα. Και αυτό ας το θυμάται, καλό θα του κάνει.

Όσον αφορά εμένα, εγώ πολιτικάντικα παιχνίδια δεν κάνω, ούτε έκανα. Άλλοι απέκτησαν θέση με την ψήφο της παράταξής τους και μετά εγκαταλείπουν γραμμές και στρατόπεδα παίζοντας παιχνιδάκια. Και εκείνος κάτι ξέρει.

Κατά τα άλλα, τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια για εμένα στον βαθμό που ελπίζω να έχουν κάποια δόση ειλικρίνειας. Δεν θα επανέλθω, δεν χρειάζονται περισσότερα. Ας κρίνει ο λαός και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται. Τελεία και Παύλα.

Ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενία.

Φιλικότατα

ΚΩΝ. ΔΑΦΝΑΣ

Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος

Η απάντηση του Πέτρου Ραουζαίου στον Κώστα Δαφνά:

Αγαπητέ κ. Δαφνά,
Ό,τι ανέφερα για εσάς, ως άνθρωπο και συμπολίτη μου, με αξιόλογη κοινωνική δράση εμπεριέχει απόλυτη δόση ειλικρίνειας, όπως δηλώνετε κι εσείς για εμένα.
Κατ' αρχάς η σπουδαιότητα ή μη των έργων που έχουν επιτελεστεί και πρόκειται να επιτελεστούν, ας αφήσουμε να κριθεί από τους αμερόληπτους και αντικειμενικούς δημότες της Δ.Κ. Άνω Σύρου.
Η μόνη μου απορία ως προς αυτό είναι, γιατί δεν είχαν επιτελεστεί κατά τα προηγούμενα χρόνια.
Επιπλέον σχετικά με την επίμαχη αναφορά σας στην "φορομπηχτική και φοροεισπρακτική" απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία δήθεν θα εφαρμοστεί και στην Άνω Σύρο, πετάξατε τη μπάλα στην εξέδρα και ουδεμία διόρθωση ή παραδοχή του λάθους σας ακολούθησε.
Προσωπικά, η απόφασή μου να ασχοληθώ και να θέσω υποψηφιότητα για την Κοινότητα Σύρου προέκυψε από καθαρή αγάπη και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, και όχι από δίψα για δόξα και εξουσία.
Όσον αφορά τώρα τους χαρακτηρισμούς σας περί φέουδων ή φεουδαρχικών αντιλήψεων και συμπεριφορών, τους θεωρώ απαράδεκτους και αβάσιμους ως προς το πρόσωπό μου!
Κλείνοντας θα ήθελα να δηλώσω για ακόμα μια φορά πως ως Πρόεδρος και αιρετός, τόσο λόγω της ηθικής μου υπόστασης, όσο και της θεσμικής μου θέσης, θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω ισότιμα ,αντικειμενικά και αμερόληπτα όλους τους συμπολίτες μου , ανεξαρτήτως ποιου συνδυασμού ψήφισαν, και να υποστηρίζω μόνο την αλήθεια, είτε αυτή αρέσει, είτε όχι και να μην κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!
Μοναδικός μου στόχος και επιδίωξη αποτελεί μόνο η ανάπτυξη, η ευημερία και η πρόοδος της Κοινότητας της Άνω Σύρου, και για αυτούς ακριβώς τους λόγους θα συνεχίσω να εργάζομαι.
Εξάλλου κριτής όλων μας είναι ο κόσμος, ο οποίος μίλησε πρόσφατα!

Σας ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση
Πέτρος Ραουζαίος
Πλειοψηφών σύμβουλος και εκ
των δύο συνδυασμών
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ.ΆΝΩ ΣΥΡΟΥ.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares