Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 20:53

Από την Μύκονο για την «Κιβωτό του Κόσμου» με αγάπη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση Αλληλεγγύης του Δήμου Μυκόνου για την Κιβωτό του Κόσμου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε καθόλη την διάρκεια των εορτών και σε λιγότερο από ένα μήνα συγκεντρώθηκαν τέσσερις παλέτες με αναγκαία είδη για τα παιδιά της Κιβωτού. Το μεσημέρι της Τρίτης 12 Ιανουαρίου τα προσφερόμενα είδη μεταφέρθηκαν υπό την επίβλεψη της Εντεταλμένης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέα; Γενιάς Ελένης Κοντιζά, στην Express Mykonou και από εκεί στην Αθήνα.
Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα συγκεντρώθηκαν τέσσερις παλέτες με προσφερόμενα ήδη και με την ευγενική δωρεά της Εταιρίας Εθνικών Μεταφορών Express Μυκόνου μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι προσέφεραν κατά την διάρκεια των γιορτών στα ειδικά καλάθια που υπήρχαν στα κεντρικά καταστήματα των S/M Φλώρα και ΑΒ Βασιλόπουλος, και όσους επικοινώνησαν με το γραφείο του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς για να προσφέρουν στην Κιβωτό. Είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα σε εποχές δύσκολες σαν αυτή που διανύουμε να είμαστε κοντά σε παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη προσφέροντας ότι έχει την δυνατότητα ο καθένας μας. «Η αλληλεγγύη είναι Πολιτισμός» και με αυτό το σύνθημα θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας προς πάσα κατεύθυνση» αναφέρει σε δήλωσή της η Εντεταλμένη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κα Ελένη Κοντιζά, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος έχει αποδείξει την αλληλεγγύη του από την πρώτη στιγμή της κρίσης δημιουργώντας δομές στήριξης τόσο των αδύναμων συμπολιτών μας, όσο και των δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων.

Ο Δήμος Μυκόνου ευχαριστεί θερμά τόσο τους κατοίκους, όσο και τους επιχειρηματίες του νησιού που ενίσχυσαν σημαντικά αυτή την πρωτοβουλία και δράση για τα παιδιά της «Κιβωτού» και συγκεκριμένα τον κ. Γιάννη Κουτσούκο και την εταιρεία ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ FOODS για την μεγάλη δωρεά του, τον κ. Τάσο Κονταράτο για την δωρεά και την φιλοξενία καλαθιού στο Σ/Μ ΦΛΩΡΑ όπως και την κα Μαριγούλα Αποστόλου και το Σ/Μ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Επίσης την εταιρία MYKONIAN PROVISION του κ. Δημήτρη Παναγόπουλου για την προσφορά του, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου για την σημαντική συμβολή του στη δράση, τον κ. Ιωσήφ Σαλάχα, την κα Έφη Συριανού και την κα Μαρία Μπουγιούρη με την EXPRESS MYKONOY Παναγιώτη Μανδηλαρά, για την δωρεάν μεταφορά όλων των ειδών στην Κιβωτό, όπως και τον Αντιδήμαρχο Ιάκωβο Δακτυλίδη για την διάθεση προσωπικού και οχήματος για την συγκέντρωση και μεταφορά των ειδών.
Μπορεί η δράση του Δήμου να ολοκληρώθηκε ωστόσο οι γραμμές βοήθειας της Κιβωτού λειτουργούν όλο το χρόνο. Στέλνοντας ένα απλό sms ή καλώντας στα:
19828 2,48€/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

19828 2,48€/sms (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

901 11 170 170 3,67€/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ -μόνο εντός δικτύου ΟΤΕ), ενισχύετε το σκοπό της Κιβωτού.

Πηγή: mykonosdaily.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares