Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 11:01

Συνεχίζεται η απρόσκοπτη και αδέσμευτη εκπομπή του Volcano T.V.

Προς ικανοποίηση όλων μας, αλλά παράλληλα και απογοήτευση κάποιων ο τηλεοπτικός σταθμός Volcano T.V. συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά.

Σίγουρα, υπήρξαν προβλήματα γραφειοκρατικού χαρακτήρα, τα οποία που έφεραν το κανάλι κοντά στο κλείσιμο, όμως την ύστατη στιγμή βρέθηκε η λύση και πλέον το Volcano T.V. συγκαταλέγεται στη λίστα της Digea που ανανεώθηκε σήμερα.

Το Volcano T.V. για περίπου 3 δεκαετίες παρέχει πλήρης και αντικειμενική ενημέρωση, πράγμα που θα συνεχίσει να κάνει.

Ως άμεσοι συνεργάτες του Volcano T.V., νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που οι συνάδελφοι μας θα συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους.

Για το θέμα που προέκυψε θα μιλήσει στις 13:00 στο Volcano T.V. ο εκπρόσωπος της οικογένειας των ιδιοκτητών του Καναλιού, κ. Ανδρέας Πατηνιώτης. 

Το μήνυμα του Ανδρέα Πατηνιώτη στην σελίδα του στο facebook: «Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα μέσα από τη συχνότητα του "Σαντορίνη 106.4FM", σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Παναγιώτη Μυτιλιναίου (13:00) ότι το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Volcano TV, θα συνεχίσει, κανονικά, τη λειτουργία του, στηρίζοντας την ενημέρωση, την πολυφωνία, και την ψυχαγωγία». 

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares