Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 18:50

Ελένη Κοντιζά: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μετέτρεψαν την αγωνία σε επιτυχία»

Η συγχαρητήρια δήλωση από την Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Μυκόνου, Ελένη Κοντίζα για τους επιτυχόντες τον Πανελλαδικών Εξετάσεων.



Η σχετική δήλωση

Η σημερινή ημέρα ανήκει στους μαθητές. Σε εκείνα τα παιδιά της Γ’ Λυκείου που μέσα σε δύσκολες πραγματικά συγκυρίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αψηφώντας τα εμπόδια της σχολικής χρονιάς κατάφεραν όχι μόνο να ανταποκριθούν στην πρόκληση των Πανελληνίων Εξετάσεων αλλά να πετύχουν και τους στόχους τους περνώντας στην σχολή επιλογής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μέσα από τις πανελλαδικές ως έφηβος ζεις την πρώτη μεγάλη σου δοκιμασία. Μαθαίνεις να θέτεις στόχους και να τους πετυχαίνεις. Με την ενηλικίωση οι στόχοι διευρύνονται, η προσπάθεια εντείνεται και η επιτυχία σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και δύναμη για τις μελλοντικές προκλήσεις. Η ζωή άλλωστε είναι γεμάτη από αυτές.

Πολλά Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μετέτρεψαν την αγωνία σε επιτυχία και από το φθινόπωρο θα συνεχίσουν σε φοιτητικό πλέον επίπεδο τις σπουδές τους. Συγχαρητήρια όμως και στους γονείς και τους καθηγητές τους, διότι πέρα από την προσωπική προσπάθεια του κάθε μαθητή, η στήριξη των γονέων και των καθηγητών του αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας του.

Υπάρχουν όμως και παιδιά για τα οποία η σημερινή ημέρα ήρθε για να τα διδάξει ότι δεν πρέπει να παρατήσουν τον στόχο τους, αλλά πρέπει να συνεχίσουν πιο εντατικά την προσπάθεια.

Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σε κάθε άνθρωπο. Πόσο μάλλον στους νέους. Οι ευκαιρίες πάντα υπάρχουν. Αρκεί να είστε προσηλωμένοι στο στόχο και να προσπαθείτε με πείσμα και αυτοπεποίθηση για τα όνειρα σας, δίνοντας κάθε φορά λίγο περισσότερο από τον καλύτερο εαυτό σας.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares