Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 11:57

Η Caldera Collection της οικογένειας Πατηνιώτη φιλοξένησε τον Πρωθυπουργό στη Σαντορίνη

Το πρόγραμμα ενός Πρωθυπουργού είναι κάτω από κανονικές συνθήκες βαρύ, και φυσικά γίνεται ακόμη βαρύτερο κάτω από τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε σήμερα.

 Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην σύντομη επίσημη παραμονή του στην Σαντορίνη μοίρασε τον χρόνο του στον μοναδικό αρχαιολογικό οικισμό του Ακρωτηριού, το Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης, την σημαντικότατη παρουσίαση του Νομίκειου, την ενημέρωση από τοπικούς συλλόγους και φορείς, και την καμπάνια για τον ξένο τύπο από τον χώρο της ΕΣΘΠ.

Ενδιάμεσα μάλιστα, βρήκε τον χρόνο να επισκεφθεί και την μικρή και αδικημένη γειτόνισσα Θηρασιά- αν δεν απατώμεθα είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επισκέπτεται το νησάκι μετά από τον Σπύρο Μαρκεζίνη.

Καθήκοντα που απαιτούν την ύπαρξη τεράστιων μπαταριών, τις οποίες κατάφερε να φορτίσει έστω και μερικώς, στις λίγες στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης και ξεκούρασης που ήταν διαθέσιμες.

Και την τιμή της υποδοχής & φιλοξενίας του Πρωθυπουργού, και της ευάριθμης συνοδείας του, είχε ο Όμιλος Caldera Collection και τα ξενοδοχεία Celestia Grand της οικογένειας Πατηνιώτη, όπου διέμεινε ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί της αποστολής, και το Volcano View, όπου διέμειναν τα υπόλοιπα μέλη.

Παραδοσιακά πιάτα της Σαντορινιάς γαστρονομίας, ευάερα μπαλκόνια και η μοναδική θέα, συνέτειναν στο να δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα του μεγάλου αγώνα της επανεκκίνησης του Ελληνικού τουρισμού, που ήταν το βασικό αντικείμενο της επίσκεψης, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: tourismtoday.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares